Çırağan Palace Kempinski’de yangın

Çırağan Palace Kempinski’de yangın

İstanbul-Beşiktaş’ta bulunan Çırağan Palace Kempinski Otelinde yangın çıktı.


Çırağan Caddesi üzerinde bulunan Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un üçüncü katında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildiği bildirildi.

Balkonlardan dumanların yükseldiği görülen otelde konaklayan misafirlerin tahliye edildiği ve itfaiyenin yangına müdahale ettiği öğrenildi. Çırağan Caddesi de polis ekiplerince trafiğe kapatıldı.

Gelen ilk bilgiler, yangının otelin tadilat yapılan bölümünden çıktığı yönünde.

......................... Güncelleme: 09.12.2022 Saat 13:10..............

Yangın söndürüldü

Çırağan Palace Kempinski’de çıkan yangının konrol altına alındığı ve otelde konaklayan tüm misafirlerin tahliye edildiği öğrenildi. Olay yerinde incelemelerde bulunan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan yangının üçüncü katta çıktığını belirtti. Bakan, "Yangının sebepleri konusunda itfaiye raporu çıkacak. An itibarıyla önemli olan hiçbir şekilde can kaybı olmaması. İstanbul'umuzun göz bebeğinde, Boğazın en nadide noktalarında, en kıymetli alanlarımızdan bir tanesi. İnşallah en kısa zamanda toparlanacak. Bizler hepimiz buradayız. 3 vatandaşımız, 3 işçimiz, çalışan emekçimiz etkilendi. Onlardan 2'si kendi imkanları gayretleriyle buradan ayrıldılar. Birine ambulansta gerekli oksijen takviyesi yapılıyor. Herhangi hayati tehlikesi yok. Şu anda yangın kontrol altına alındı." dedi.



Bu Haber 09.12.2022 - 11:46:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.