Çin'in online seyahat devinden Fetihiye belediye başkanına ziyaret

Çin'in online seyahat devinden Fetihiye belediye başkanına ziyaret

Çin online seyahat devi CTRIP ve LookBook Holiday yetkilileri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’yi makamında ziyaret ederek, karşılıklı turizm tanıtım çalışmalarıyla ilgili yapılan faaliyetleri hakkında görüşmelerde bulundu.


CTRIP Türkiye Müdürü Sybil Zhuang Türkiye Bölge Müdürü Carol Yang ve LookBook Holiday Kurucusu ve sahibi Murat Mallı ile birlikte; 2019 yılında bölgedeki faaliyetlerini paylaşmak üzere Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay’ı makamında ziyaret etti. Fethiye’nin tanıtımıyla ilgili fikir alışverişinde de bulunulan ziyaret sırasında Başkan Behçet Saatcı bölgede Fethiye turizmine katkıları olan geçmiş organizasyon ve çalışmalar hakkında Çin’li yetkilileri bilgilendirdi.

Turizm tanıtım çalışmalarının artırılmasının önemini vurgulayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye turizmine büyük önerm verdiklerini ve adeta turizm tanıtım ofisi gibi çalıştıklarını söyledi. Diğer sahil beldelerine oranla Çin’li misafirlerin en çok Fethiye’yi ziyaret ettiğini kaydeden Saatcı, CTRIP yetkililerinin ziyaretinden menuniyet duyduğunu dile getirdi. Saatcı, ''Fethiye’nin doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra alternatif turizm kollarıyla da tanıtarak büyük bir çeşitlilik içersinde geliştirerek turizmi ilçemizde tüm yıla yaymayı destekliyoruz. Dünyaca ünlü tur operatörleri ve seyahat devleri Fethiye’de yaşanan gelişmelerin farkında ve sürekli bizleri ziyaret ederek bilgi alıyorlar.” şeklinde konuştu.

CTRIP Türkiye Müdürü Sybil Zhuang ve Türkiye Bölge Müdürü Carol Yang ise “Fethiye çok özel bir destinasyon olduğu. Çin'den bu bölgeye olan talep her geçen yıl artıyor. Geçtiğimiz 2 yılı kapsayan turizm yılında yaşanan tüm olumsuzluklardan dolayı oluşan gerileme Fethiye’ye Çin’den gelen turist sayısını etkilemedi ve artış göstermeye devam etti. Bunun  en önemli sebeplerinden birisi de; Fethiye Belediyesi’nin yapmış olduğu pazarlama ve reklam çalışmalarının önceki yıllara göre arttırılması.'' dedi.

LookBook Holiday Kurucu ve Sahibi Murat Mallı ise “Fethiye’de konaklama sektöründeki yatırımların artması ve özellikle Çin’li misafirlerin büyük ilgi gösterdiği kültür ve aktivite organizasyonlarının Fethiye Belediyesi’nin de katkılarının genişlemesi ile sadece Çin'dekilere değil diğer ülkelerdeki tur operatörlerine ve dolayısıyla Fethiye’ye fayda sağlayacak. CTRIP Fethiye ve çevresini tanıtmaya çok hevesli. CTRIP önümüzdeki günlerde Fethiye tanıtımlarına devam edilecek. Biz de firma olarak Çin’li seyahat devini Fethiye’de yapacağı faaliyetlerden dolayı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.


Bu Haber 13.11.2018 - 14:51:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.