Cinayete kurban giden otelci çiftin katil zanlıları yakalandı

Cinayete kurban giden otelci çiftin katil zanlıları yakalandı

Avcılar’da 10 Ekim günü öldürülen, otel işletmecisi Esra ve Nuri Yıldız çiftinin katil zanlıları yakalandı.


Otelci çift Nuri ve Esra Yıldız'ın öldürüldüğü cinayette sır perdesi aralandı. Polis ekipleri, cinayeti işlediği iddia edilen zanlıları yakaladı.

10 Ekim günü saat 21.53 sıralarında Beyoğlu’ndaki otellerinden çıkan Nuri Yıldız’ın Bahçelievler’de yol kenarında aracını durdurarak beklemeye başladığı görülürken bir süre sonra başka bir aracın arkasına yanaştığı ve içindeki iki kişinin Yıldız’ın aracına yaklaşarak silahla ateş edip öldürdüğü belirlendi. Zanlıların Nuri Yıldız'ın yeğenleri Ferhat Y. ve Mühyettin Y. oldukları tespit edildi.

Silahlı saldırının ardından Yıldız'ın aracına binen zanlılar, araçla Haramidere'ye gelerek Yıldız'ın cesedini ağacın altına bıraktı. Şahıslar, ardından Nuri Yıldız ile Esra Yıldız’ın yaşadığı eve geldi. Şüpheliler aracı park ettikten sonra, Ferhat Y. ve Mühyettin Y. Esra Yıldız’ın boğazını bıçakla keserek öldürdü. Esra Yıldız’ın vücudunun birçok yerinde kesikler olduğu da öğrenildi. Şüpheliler daha sonra yine aynı araçla Esenyurt Haramidere’ye geri döndü ve Nuri Yıldız’ın aracını ateşe verdikten sonra oradan ayrıldı. Polis ekipleri aracı kullanan kişinin ise kardeşleri Aleyna Y. olduğunu tespit etti



Bu Haber 01.12.2021 - 16:46:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.