Christian Griese ve Remo Weidmann Bentour’da

Christian Griese ve Remo Weidmann Bentour’da

Christian Griese ve Remo Weidmann’ı bünyesine katan Bentour Reisen IT / NewBusiness alanlarında stratejik olarak büyümeye gidiyor.


Bentour iki yeni görevlendirmeyle kadrosunu güçlendirdi. Remo Weidmann, şirkette uçuş ve yan gelirler alanında koordinasyonu ve yapılanmaya odaklanacak. 42 yaşındaki İsviçreli uzman, daha önce Kuoni, Hotelplan ve Bedfinder için uçuş satın alma ve uçuş koordinasyonunun verimlilik ve gelir yönetimi alanlarında çalıştı. En son Nezasa AG' şirketinde muhasebe müdürü olarak görev aldı.

34 yaşındaki Christian Griese ise Bentour Reisen'de IT yönetimini devraldı. Alman asıllı Christian Griese IT alanındaki uzmanlık bilgisini Alltours Reisen Düsseldorf’da takım lideri olarak geliştirdi.

Bentour Reisen CEO'su Deniz Uğur "Otomatik süreçlerin kurulması ve yapılandırılması ile, misafire yönelik hizmetlere odaklanmamız, uzun süredir çelişkili olmaktan çıktı. Misafirlerimize maksimum kolaylık sağlamak için, bu alandaki artan yatırımlarımızla süreçlerimizi daha da optimize etmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Remo Weidmann ve Christian Griese 1 Nisan 2022' itibariyle Bentour Reisen’de görevlerine başladılar.



Bu Haber 05.04.2022 - 10:48:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.