Ceysu, 5. yılında da Tour of Antalya’ya destek vermeye devam ediyor

Ceysu, 5. yılında da Tour of Antalya’ya destek vermeye devam ediyor

Ceysu, turizmin başkenti Antalya’nın önemli spor organizasyonlarından Tour of Antalya’yı desteklemeye devam ediyor.


Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından 2018 yılından bu yana Tour of Antalya, 5. yılında da başarılı bir organizasyona imza attı. İlk yılından bu yana Tour of Antalya’yı destekleyen Antalya’nın su markası Ceysu, organizasyon kapsamında hem profesyonel sporcuları, hem de yarışı izleyen sporseverleri susuz bırakmadı.

4 gün boyunca Antalya’nın farklı etabında 18 ülkeden 25 takım ve 175 sporcunun mücadelesine sahne olan Tour of Antalya’da  4 farklı etapta yaklaşık 500 km yol alan sporcular yarış esnasında kaybettikleri mineralleri, Ceysu’nun zengin mineral yapısı ile tanınan suyu ile giderdi. 4 gün boyunca sporcuları yalnız ve susuz bırakmayan Ceysu, sporcu dostu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Ceysu ile Antalya’daki organizasyon ve etkinliklere her zaman destek verdiklerini söyleyen Ceylan İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Ceylan, “Özellikle Antalya’nın tanıtımına büyük katkı sunan spor organizasyonlarını çok önemsiyoruz. Elimizden geldiği kadar bütün organizasyonları da desteklemeye çalışıyoruz. Ceysu, Tour of Antalya kapsamında sadece sporcuları değil, yarışı izlemeye gelen ve yarış kapsamında gerçekleştirilen etkinlikleri izlemeye gelen vatandaşların da su ihtiyacını karşıladı” dedi.

Aydın Ceylan, spor ve sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirterek Antalya’nın tanıtımına ve sosyal hayatına katkı koyan etkinlikleri destekledikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.



Bu Haber 13.02.2024 - 17:23:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.