Çeşme ve Urla’da yüzlerce parsel  turizm tahsisine açılıyor

Çeşme ve Urla’da yüzlerce parsel  turizm tahsisine açılıyor

İzmir’in Çeşme ve Urla ilçelerinde bulunan yüzlerce parsel arazi turizm yatırımlarına tahsis edilmek üzere Bakanlık tarafından acilen kamulaştırılacak.


İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı bölgesi ile Urla’nın Zeytineli bölgesinde bulunan araziler, turizm yatırımlarına tahsis edilmek üzere kamulaştırılıyor.

Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararında, ‘’İzmir ili Çeşme ve Urla ilçelerinde yer alan ve ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen ‘Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi’ kapsamındaki taşınmazların 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunun 8’inci maddesi uyarınca turizm yatırımlarına tahsisi amacıyla, Tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılmasana 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27’inci maddesi uyarınca karar verilmiştir’’ denildi.

CCA30C71-1945-44D3-A99A-0EF0299E3E3B

LİSTEYİ İNCELEMEK TIKLAYINIZ...  



Bu Haber 25.01.2020 - 09:10:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • cihat ergun çiçek 27.01.2020 - 10:13

    kamu el koyup sonra özel sektöre verecekse bunun adı başka birşey dir. Artık kimsenin mal ve mülk güvencesi yok demektir bu uygulamaların sonu nereye varır ? duyduğum golf sahası filan yapacaklar gibi saçma sapan hedefler .. Urlada buralarda birilerine yazlık yapılıyordu hatırladığım

  • Mustafa kandira 27.01.2020 - 03:06

    Ben arazimi vermiyorum gelip alsinlar bakalim her yeri bitirdiler simdi cesme mi kaldi baska godamanlar daha fazla kazansinlar diye ben cocuk larim gibi baktigim agaclarimi para hirsi olan godaman lara birakmiyorum bu kadar kolay olmamasi lazim bu isler

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.