Cem Kınay: Her şey dahilde yeni bir devrim yapacağım

Cem Kınay: Her şey dahilde yeni bir devrim yapacağım

Türkiye'de her şey dahil turizmin mimarı Dr. Cem Kınay, her şey dahil sisteminin yeni kültürünü sunmaya hazırlandıklarını belirtti


Her şey dahil tatil sisteminin daha önce uygulanmamış bir sistem olduğunu ifade eden Cem Kınay,  ‘’Bu mutluluk insanların tatil alışkanlıklarını değiştirdi. Pek çok otel idari sistemlerini bile değiştirmeye başladı. Otelcilik endüstrisinde yarattığımız devrim sayesinde 1997 yılında Avusturya’da Yılın Adamı ödülüne layık görüldüm.’’ dedi.

‘’ÇOK YAKINDA...’’

Hürriyet gazetesinden Sibel Bağcı Uzun’a konuşan Cem Kınay, ‘’Kazandığım deneyimleri turizm alanında, insanlara daha da iyi hizmetler sunmak adına yeni iş modellerine döndürecek odaklanmaya ve enerjiye sahibim. Çok yakında, ilkinden 30 sene sonra yeni otel konseptini yeni partnerlerimle sunacağız.’’ ifadelerini kullandı. 

‘’YENİ DEVRİM YOLDA’’

Her şey dahili yeni bir kültürle sunacaklarını kaydeden Kınay, ‘’Yeni devrim yolda, üzerinde 12 aydır geniş bir ekiple çalışıyoruz. Hemen arkasından Anatolity diye Anadolu’yu daha çok yeni turizm hikâyeleri yazarken nasıl en başa koyarız, onu sunacağım.’’ açıklamasında bulundu.



Bu Haber 24.01.2019 - 15:31:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.