Cem Kınay 'her şey dahil'de ısrarlı: Otel dışı unsurlar da eklensin!

Cem Kınay 'her şey dahil'de ısrarlı: Otel dışı unsurlar da eklensin!
Türkiye'deki her şey dahil tatil konseptinin mimarı olarak bilinen Cem Kınay, bu sistemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

30 yıl önce Türkiye turizmine giren her şey dahil sisteminin ülke turizmine çok şey kattığını ve Türkiye'nin turizmde 'en iyilerin' arasına girmesini sağladığını ileri süren Cem Kınay, ancak sistemde bazı değişikliklerin yapılabileceğini söyledi.

''HER ŞEY DAHİL İLE TARİH, KÜLTÜR, GASTRONOMİ BULUŞTURULMALI''

Yeni nesil tatilcilerin her şey dahil sistemine ilişkin beklentilerinin değiştiğine işaret eden Kınay, önümüzdeki dönemde bu sistemde kimi değişiklikler olabileceğine dikkat çekti. Bu değişikliklerin tüketicinin beklentileri çerçevesinde şekilleneceğini kaydeden Kınay, bundan sonra kafa yorulacak konuların her şey dahil sistemi ile tarihi, kültürü ve gastronomiyi buluşturmak olduğun dile getirdi.

Türkiye'nin bütünsel tatil sunabilecek nadir destinasyonlardan biri olduğunu ifade eden Kınay, daha iyi bir strateji ile misafirin otellerden çıkarılarak ülkedeki restoranladan, tarihi mekanlardan, kültür&sanat etkinliklerinden faydalanmasının sağlanabileceğini dile getirdi.

''OTEL DIŞI UNURLAR DA 'HER ŞEY DAHİL'E EKLENSİN''

He şey dahil paketlerine otel dışı unurların da eklenmesi gerektiğini belirten Cem Kınay tarihi değerlerin, sanatsal etkinliklerin, gastronomisinin her şey dahil paketlerine eklenebileceğini söyledi.



Bu Haber 23.04.2019 - 10:38:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Funda Kerestecioğlu 27.04.2019 - 09:46

    Cem Bey Fikrinizin hayata geçmesi çok iyi olur. Ülke kapasitesi her yönden öylesine geniş, çok ve çeşitli ki. Otelleri yaptık, destinasyonların henüz her yerini organize edemedik, ama destinasyonların bazı bölgeleri organize oldu. İşte o organize olmuş destinasyon parçalarını konaklama sektörü kendi binasının devamı olarak pazarlayabilir. NOT: 2. kitabınızı turizm yaşantınızdan bekliyorum. Doç.Dr. Funda Kerestecioğlu

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.