Celestyal’in yeni kruvaziyeri 2024’te seferlere başlayacak

Celestyal’in yeni kruvaziyeri 2024’te seferlere başlayacak

Celestyal 2023 yılı içinde ikinci yeni kruvaziyer gemisini satın alarak filosunu tamamen yeniledi. Discovery adını alan yeni kruvaziyer Mart 2024’te seferlerine başlayacak.


Celestyal, bu yıl içinde yeni bir kruvaziyer daha satın alarak filosuna eklediğini duyurdu. Yakın zamanda filoya eklenen Journey’in hemen ardından satın alınan ikinci yeni kruvaziyerin ismi Discovery oldu.

Celestyal Discovery,  milyonlarca euroluk yenileme programlarından geçerek, Mart 2024’te seferlerine başlayacak.

2003 yılında Carnival Corporation için inşa edilen, bugüne kadarki kariyeri boyunca AIDA Cruise markası altında seyretmiş olan Celestyal Discovery orta büyüklükte bir gemi. Discovery, 62'si balkonlu olmak üzere toplam 633 kamarada yaklaşık 1.266 misafiri ağırlayabilecek.

Celestyal'in en yeni gemisi Discovery; 11 Aralık 2023'ten itibaren satışa sunulacak Celestyal Olympia'nın 2024 programını devralacak. Discovery için planlanan özel lansman teklifleri, Black Friday kampanyasının yanı sıra Celestyal'in yıl sonunda başlatacağı bugüne kadarki en büyük erken rezervasyon kampanyasında da yer alacak.  Halihazırda Celestyal Olympia'da rezervasyonu bulunan konuklarla iletişime geçilecek ve yenilenmiş Celestyal Discovery'deki seferlerde konaklamaları sağlanacak.

Celestyal CEO’su Chris Theophilides, "Güçlü pazar ve iş koşulları göz önüne alındığında, Celestyal Discovery'yi Celestyal ailesine katmak için filomuzun yenilenmesini hızlandırmaktan heyecan duyuyoruz. Celestyal Discovery’nin kış dönemi boyunca kapsamlı bir yenileme programından geçecek olan Celestyal Journey'e katılması, misafirlerimizi memnun etmeye devam etme niyetimizin bir göstergesidir. Kendine güvenen bir marka olarak meydan okuyan yenilenmiş bir filo, yenilenmiş bir marka, yenilenmiş bir ağ ve yenilenmiş bir yön duygusuyla önümüzdeki sezon sektörde yeni dalgalar yaratmaya devam edeceğimiz için heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandı.



Bu Haber 17.11.2023 - 08:49:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.