Celestyal Cruises’dan İstanbul hamlesi

Celestyal Cruises’dan İstanbul hamlesi

Mart ayından bu yana Kuşadası’na haftada 3 kez olmak üzere aralıksız sefer gerçekleştiren Celestyal Cruises pandemi sonrası yeniden İstanbul’a geliyor. Şirket, 2022 sonbahar rotası için Celestyal Crystal gemisini İstanbul’da konumlandırıyor.


Kruvaziyer turizminin önde gelen destinasyonlarından İstanbul, Celestyal Cruises’un yeniden rotasında. Yunan Adaları ve Doğu Akdeniz yolculuğu ile kruvaziyer yolcularının en sevilen destinasyonlarından birini gerçekleştiren Celestyal Cruises, pandemi öncesi geldiği İstanbul’u yeniden programına aldı. Mart ayından bu yana haftada 3 kez aralıksız olmak üzere Kuşadası Limanı’na demirleyen ve burada yabancı misafirlerine antik Efes’i gezdiren Celestyal Cruises, İstanbul çıkışlı tur programına Ekim ayında başlayacak.

İstanbul çıkışlı Eclectic Aegean Tur Programının rotasında Türk kruvaziyer yolcularının da merakla görmek isteyeceği şehirler yer alıyor. Eclectic Aegean turu için Celestyal Crystal, pazar günleri İstanbul'a gelecek ve 1 gece Galataport’ta konaklayacak. Yerli ve yabancı yolcular Eclectic Aegean Turu için gemiye İstanbul’dan biniş yapacak. Pazartesi günleri Çanakkale Boğazı’nı geçerek Ege Denizi’ne açılacak olan geminin rotasında ilk durak Kavala olacak. Geminin sonraki durakları ise sırasıyla Selanik, Volos, Santorini ve Atina. Tur tamamlandıktan sonra Crystal, yolcularını indirmek üzere yeniden İstanbul’a gelecek.



Bu Haber 17.09.2022 - 10:44:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.