Carnival Corporation yöneticisinin İzmir pişmanlığı: Keşke...

Carnival Corporation yöneticisinin İzmir pişmanlığı: Keşke...
İzmir ile ilgili 'risk değerlendirmesi' yapmak üzere bu kente gelen Carnival Corporation'ın Gemi Güvenlik Direktörü Hendrik G. Malmström, ''Keşke İzmir'e gelmek için bu kadar beklemeseydik'' dedi.

İzmir'e bir gezi düzenleyen Carnival Coperation'ın üst düzey yöneticileri, kentle ilgili olarak 'risk değerlendirmesi' de yaptı.

Carnival Corporation & PLC şirketinin Deniz Güvenliği Direktörü Ricardo Karakadze İzmir'e verecekleri notu açıkladı.

Carnival Corporation'ın Türkiye seferlerine yeniden başlamak için çalışma yaptığı ve şirketin Deniz Güvenliği Direktörü Ricardo Karakadze ile Gemi Güvenlik Direktörü Hendrik G. Malmström'in Türkiye sefer planlarıyla ilgili olarak sektör temsilcilerini bilgilendirdiği öğrenildi.

Yaptıkları kent gezisinde İzmir'le ilgili olumlu izlenim edindiklerini ve kenti güvenli olarak gördüklerini kaydeden Carnival yöneticileri, İzmir ve Türkiye ile ilgili olumlu rapor hazırlayacaklarını kaydetti.

Hazırlayacakları raporun grup bünyesinde bulunan 8 kruvaziyer şirketinin yanında diğer kruvaziyer şirketlerini de etkileyebileceğini ifade eden Hendrik G. Malmström, "Türkiye ve İzmir'e gelmek için keşke bu kadar beklemeseydik." dedi.



Bu Haber 17.09.2018 - 10:06:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.