Business class yolcuları tahtakuruları tarafından ısırılan hava yolundan özür

Business class yolcuları tahtakuruları tarafından ısırılan hava yolundan özür
Hindistan Hava Yolları (Air India), geçen hafta gerçekleştirilen New York-Mumbai seferi sırasında business class'ta tahtakurularının ısırdığı yolcularından özür diledi.


New York-Mumbai seferini yapan Air India uçağında "tahtakurusu" krizi yaşandı. 17 Temmuz'daki sefer sırasında tahtakuruları tarafından ısırılan yolculardan birinin sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta, yolcunun kolunun ısırıklarla kaplı olduğu görülüyor. Olayla ilgili özür dileyen Air India, tahtakurusu istilasının sıcak havalardan kaynaklandığını açıkladı.


 
BBC Türkçe'de yer alan habere göre, olayla ilgili soruşturma başlatılacağını duyuran Air India'dan yapılan açıklamada, uçağın titiz bir şekilde ilaçlanacağı da belirtildi.
 
3 yıl önce de Mumbai-Londra seferini yapan başka bir Air India uçağı, yolcuların bir sıçan görüp paniğe kapılmaları sonrası İran üzerindeyken geri dönmüştü.
 
10 MİLYAR DOLAR BORCU VAR

Hindistan'ın en büyük uluslararası hava yolu şirketi Air India, ciddi bir borç krizi içinde. Şirketin 10 milyar dolar civarında borcunun olduğu belirtiliyor.
 
2007'den beri kâr edemeyen ve pazar payı giderek küçülen şirket, uçuş iptalleri ve hizmet kalitesinin düşük bulunması nedeniyle iyi bir imaja da sahip değil.
 
Hindistan hükümetinin Haziran 2017'de özelleştirme kararı aldığı şirkete alıcı çıkmamıştı.


Bu Haber 27.07.2018 - 09:40:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.