Burhan Sili: Erken rezervasyonlar 2019 seviyesini geçti

Burhan Sili: Erken rezervasyonlar 2019 seviyesini geçti

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Alanya'da 2023 erken rezervasyonlarının 2019 seviyesini aştığını belirtti.


Alanya turizminin kış dönemine ve 2023 sezonuna ilişkin değerlendirme yapan ALTİD Başkanı Burhan Sili, bölgedeki açık tesislerde dolulukların oldukça iyi olduğunu söyledi. 2023 erken rezervasyonlarının da iyi gittiğini kaydeden Sili, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Kış dönemi tesislerimizin büyük bir bölümü kapalı. Ama her şeye rağmen açık olan tesislerimiz özellikle yılbaşında iyi doluluklarla devam ediyor. Şu anda açık olan tesislerimizde yüzde 100'e varan doluluklar mevcut. Açık olan tesislerimizden aldığımız bilgiler ışığında, ocak ve şubat aylarında da rezervasyonların yüzde 70'leri bulduğunu görüyoruz. 2023 sezonu ile ilgili de, şu anda gelen ön rezervasyonların 2019 seviyelerinde hatta biraz üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Ümit ediyoruz ki, bu şekilde devam edecek. Dünyada yaşanan olumsuzluklar bir şekilde son bulacak ve turizmde bu şekilde hızla ilerlemeye devam edeceğiz."



Bu Haber 28.12.2022 - 09:15:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.