Burhan Sili: Erken rezervasyonlar 2019 seviyesini geçti
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Alanya'da 2023 erken rezervasyonlarının 2019 seviyesini aştığını belirtti.

Alanya turizminin kış dönemine ve 2023 sezonuna ilişkin değerlendirme yapan ALTİD Başkanı Burhan Sili, bölgedeki açık tesislerde dolulukların oldukça iyi olduğunu söyledi. 2023 erken rezervasyonlarının da iyi gittiğini kaydeden Sili, şu değerlendirmeyi yaptı:
"Kış dönemi tesislerimizin büyük bir bölümü kapalı. Ama her şeye rağmen açık olan tesislerimiz özellikle yılbaşında iyi doluluklarla devam ediyor. Şu anda açık olan tesislerimizde yüzde 100'e varan doluluklar mevcut. Açık olan tesislerimizden aldığımız bilgiler ışığında, ocak ve şubat aylarında da rezervasyonların yüzde 70'leri bulduğunu görüyoruz. 2023 sezonu ile ilgili de, şu anda gelen ön rezervasyonların 2019 seviyelerinde hatta biraz üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Ümit ediyoruz ki, bu şekilde devam edecek. Dünyada yaşanan olumsuzluklar bir şekilde son bulacak ve turizmde bu şekilde hızla ilerlemeye devam edeceğiz."
İlgili Haberler

TÜRSAB’dan ‘Dijital Platform Yasa Teklifi geri çekilsin’ çağrısı
TÜRSAB, TBMM’nin gündeminde olan ve Booking, Expedia, Fliggy gibi platformları ilgilendiren “Yabancı Dijital Konaklama Platformları Kanunu Teklifi”nin geri çekilmesi çağrısında bulundu.

İstanbul Havalimanı'nda yeni dönem başlıyor! Süreler daha da kısalacak
İstanbul Havalimanı'nın 4'üncü ana pisti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile açılacak. Pistin açılması ile birlikte havada kalış ve taksi süreleri daha da kısalacak.

Ayasofya'nın altındaki 9 kilometrelik sır tüneller ziyarete mi açılıyor? Bakan Ersoy açıkladı
Ayasofya'nın altında efsanelere de konu olan 9 kilometrelik sır tünel ağının yapılan restorasyon çalışmalarının ardından ziyarete açılabileceği bildirildi.



%20(2).gif)

