Burak Tonbul ve Nüvit Özkan'a Norveç'ten liyakat nişanı

Burak Tonbul ve Nüvit Özkan'a Norveç'ten liyakat nişanı
Norveç Kralı 5. Harald, üstün hizmetleri nedeniyle Touristica ve Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul ve Royal Garden Otel’in sahibi Nüvit Özkan’a Kraliyet Liyakat Nişanı verdi.

Türkiye'den iki turizmciye, Touristica ve Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbu ile Royal Garden Otel’in sahibi Nüvit Özkan’a, Norveç Kraliyet Liyakat Nişanı verildi.

Aynı zamanda Norveç Antalya Fahri Konsolosu olan Touristica ve Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul Antalya’ya gelen Norveçli turistlerin şehirde sorun yaşamaması için çalışmalar yürütüyor.

Norveç yararına üstün hizmetleri nedeniyle Kral 5. Harald tarafından liyakat nişanı verilen Burak Tonbul ve Nüvit Özkan, Norveç Büyükelçiliğinde düzenlenen bir törenle Norveç Kraliyeti Liyakat Nişanı’nı Norveç’in Ankara Büyükelçisi Erling Skjonsberg’in elinden aldı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Burak Tonbul, “Norveç Kralı 5. Harald’ın layık gördüğü Norveç Kraliyeti Liyakat Nişanı bizleri onurlandırdı. Fahri Konsoloslar olarak Norveç vatandaşları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz misafirperver bir toplumuz, bize verilen Norveç Kraliyeti Liyakat Nişanı Türk misafirperverliğinindir” dedi.



Bu Haber 10.12.2021 - 13:02:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.