'Bunu fırsat olarak kullanmamız gerekiyor'

'Bunu fırsat olarak kullanmamız gerekiyor'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı sisteminin turizmciler için fırsat olduğunu ve değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.


Antalya'da turizmcilerle bir araya gelen Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminde Erdoğan'ın turizmi stratejik sektör ilan ettiğini belirten Ersoy, "Bunun göstergesi olarak da içinizden yatırımcı birine bakanlıkta görev verildi. Ben bunun Türkiye açısından, turizm ve Türk turizmcisi açısından hem miladi bir dönem hem de değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu düşünüyorum." dedi.

"Turizmin stratejik sektör olarak ilan edilmesinin ardından hem kabinede hem de yönetimde turizmle ilgili bir fikir birliği, ortak anlayış oluştuğunu ileri süren Ersoy, ''Yani Türkiye'nin geleceğinin turizmle birlikte yapılması gerektiğiyle ilgili bir fikir birliği, kanaat oluştu. Bütün bu oluşumlar ilk kez gerçekleşiyor Türkiye'de. İlk kez böyle bir ortam yaratılmış oluyor. O yüzden biz bütün turizmciler olarak aklımızda bunu tutarak, bu olayı fırsata çevirmemiz gerekiyor. Hem turizm açısından hem genel sektör açısından bunu fırsat olarak kullanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.



Bu Haber 25.03.2019 - 08:57:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Fehime Korkmaz Bingöl 26.03.2019 - 03:02

    Yani sayın bakan "bu olayı fırsata çevirmemiz gerekiyor" diyerek, aslında Cumhurbaşkanlığı sisteminin iyi olmadığını ama olumlu yönlerinden faydalanarak fırsata çevirmek gerektiğini söylüyor.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.