Bu da oldu: Olmayan uçuşun biletini sattılar

Bu da oldu: Olmayan uçuşun biletini sattılar
Havalimanına gittiğinde uçuşun ertelendiğini veya farklı nedenlerden dolayı iptal edildiğini pek çok kişi yaşamıştır. Bu seferki bir erteleme veya iptal değil. Söz konusu olan, olmayan uçuşun biletinin satılması.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Filosunda 9 uçak bulunan İspanya merkezli bütçeli hava yolu şirketi Level Airlines'ın, yolculara olmayan uçuşun biletini sattığı ortaya çıktı.

ULUSLARARASI UÇUŞLAR 9 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK DİYE BİLET SATTI

ABC News'te yer alan habere göre, bir yıldır faaliyette olan bütçeli hava yolu şirketi Level Airlines, 9 Eylül'de başlayacağını duyurduğu uluslararası uçuşların biletlerini web sitesinde ve diğer online rezervasyon portallarında satışa sundu.

Seyahat yazarı Erin Levi ise, ABD'nin Newark Havalimanından Paris'e uçmak için hayli uygun bir fiyata (179 dolar) 9 Eylül tarihine bilet satın aldı.

''BÖYLE BİR UÇUŞ YOK''

Ancak havalimanına giden Levi, Level Airlines'ın uluslararası uçuşların başlama tarihini 9 Eylül'den 18 Eylül'e ertelediğini, dolayısıyla 9 Eylül tarihli böyle bir uçuşun olmadığını öğrendi. Yani elindeki bilet tamamen geçersizdi.

Yıllardır seyahat ettiğini ve 40 ülkeyi gezdiğini ancak böyle bir durumla ilk defa karşılaştığını belirten Erin Levi, arkadaşının düğününe yetişmek için başka bir hava yolu şirketinden 320 dolara bilet aldığını açıkladı.

LEVEL AIRLINES: MÜŞTERİLERİ BİLGİLENDİRDİK

Level Airlines ise, uluslararası uçuşların başlama tarihinin 18 Eylül'e ertelendiğine dair 20 Ağustos'ta tüm müşterilere mail yoluyla gönderdiklerini iddia etti.

Öte taraftan, uluslararası uçuşların başlama tarihinin ertelendiğine dair bilginin şirketin web sitesinde de yayınlanmadığı belirtildi.



Bu Haber 20.09.2018 - 09:42:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.