Bu bayram tatil, eğlence, keyif, müzik ve çok daha fazlası Jolly’de

Bu bayram tatil, eğlence, keyif, müzik ve çok daha fazlası Jolly’de

Ramazan Bayramına yaklaştığımız şu günlerde, özlediğiniz yazı yaşayabileceğiniz keyifli bir tatil yapmayı düşünüyorsanız, bayrama özel birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı adreslerde unutulmaz anlar sizleri bekliyor olacak.


Bu bayram tatile, eğlenceye, müziğe doyacağınız Jolly’nin eğlence dolu bayram önerileri;

Ramazan Bayramını Ege ve Akdeniz otellerinden birinde geçirmeye karar verdiyseniz bu otellerden ilki ‘Nirvana Hotels’; bayram boyunca Ayta Sözeri, Gökhan Tepe ve Yaşar’ın eşsiz bir müzik dinletisi sunuyor olacak. 2-7 Mayıs tarihleri boyunca Hülya Avşar, Funda Arar, Özcan Deniz, Gülben Ergen, Kubat ve Gülşen Azka Hotel’de sahne alacak. Ebru Gündeş, Sibel Can ve Altay’a ev sahipliği yapacak olan Sueno Otelleri ise  ‘Geleneksel Yaz Konserleri’yle adından söz ettirecek.

Bayram tatilini yazın başladığı Kıbrıs’ta geçirmek isteyenleri ise Girne şehir merkezinde konumlanan Kaya Palazzo Resort’ta Murat Boz, Elexus Hotel Resort’ta ise Gökhan Tepe, Ayta Sözeri, Sibel Can ve Fatih Ürek sevenleri ile buluşacak.

Yine Kıbrıs’ın altın kum sahiliyle ünlü, Bafra bölgesinde bulunan Kaya Artemis Resort’ta ise Koray Avcı, Limak Cyprus Deluxe Hotel’de Berdan Mardini, Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel Melek Mosso ve Merve Özbey sahne alacak.  

Bayramda doğa ile iç içe olup, enerji depolamak isteyen tatil severler için ise Sapanca yer alan Del Lago Luxury Hotel By Saracoğlu Sapanca; ilgi çeken mimarisi, göl manzarasına açılan odaları ve müthiş lezzetlerle dolu mutfağı ile hem gözlerde hem damaklarda bayram şöleni yaşatacak.

Tüm yorgunluğunuzu atabileceğiniz Cabir Deluxe Hotel, spa ve masaj hizmetleriyle eşsiz bir deneyim sunuyor. Üstelik anlık değişen planlarınız tatil keyfinizin önüne geçmesin diye ücretsiz iptal seçeneği de mevcut.

Ramazan Bayramında kültür turları ile Türkiye’yi keşfediyoruz

Yemyeşil doğası ile Karadeniz, büyüleyici atmosferi ile Kapadokya, gizemli topraklarıyla GAP ve Doğu Anadolu, Masmavi denizi ile Assos/Bozcaada/Gökçeada , sokaklarında tarihin izlerini görebileceğiniz Batı Karadeniz turları sizleri bekliyor! Birçok ilden çıkışlı Günübirlik ve konaklamalı seçenekler ile Ramazan Bayramına özel kültür turların başlangıç fiyatı 265 TL’dir. Üstelik World’e özel fırsatlar Jolly’de.

Ramazan Bayramında eşsiz yurt dışı rotaları

Jolly’nin Ramazan Bayramını fırsat bilerek tatil kaçamağı yapmayı planlayanlar için yurt dışı turlar önerileri rengarenk kültürüyle Küba, her mevsim güneşin ısıttığı Dubai, doğal güzellikleri ve tarihiyle görenleri kendisine hayran bırakan Balkanlar, Akdeniz’in en romantik ülkesi İtalya ve daha nice güzelliklere sahip rotalar Jolly’de.

Gemi turları ile bayramda yepyeni keşifler

Cruise gemileri İstanbul limanlarına dönüş sağladı. Ramazan Bayramı’nda muhteşem limanlar keşfetmek isteyen misafirlerimiz için İstanbul kalkışlı Costa Venezia Gemisi ile Yunan Adaları Turları mükemmel bir tercih olabilir. Bu turda dünyaca meşhur adalardan Pire ve Mikonos’u görme fırsatı bulacaksınız. Üstelik 499€’dan başlayan fiyatlarla.



Bu Haber 25.04.2022 - 11:42:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.