Bodrum'da otelde havuz bakımı sırasında gaz sızdı! 15 kişi hastanelik oldu
Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir otelde havuz bakımı sırasında sızan gazdan etkilenen 15 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Muğla’nın turizm cenneti ilçesi Bodrum’da bulunan bir otelin havuzunda yapılan bakım sırasında iddiaya göre gaz sızıntısı yaşandı. Sızıntıdan etkilendiği belirtilen 15 kişi zehirlenme şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.
Olay akşam 21.30 sıralarında Gümüşlük’te faaliyet gösteren bir otelde meydana geldi. İddiaya göre oteldeki havuzun bakım çalışmaları sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle gaz sızıntısı yaşandı. Havuz ve çevresinde bulunan 15 kişi mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadı. Şikayetler sonucu yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri gazdan etkilenenleri hastaneye kaldırırken, kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
İlgili Haberler

Golf turizmi ile yılda ekonomiye 200 milyon euro ek katkı
Türkiye golf turizminde son yıllarda uluslararası arenada bilinirliğini artırırken, ekonomiye de ek olarak yaklaşık 200 milyon euroluk katkı sağlıyor.

ANEX'ten şirket sahibi Neşet Koçkar'ın gözaltısıyla ilgili açıklama
ANEX, Antalya'da yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neşet Koçkar ile ilgili bir açıklama yayınladı.

İstanbul Turizm Fuarı'nın adresi değişiyor! Fuar alanı 2,5 kat büyüyecek
Bu yıl yine on binlerce kişiyi ağırlayan ve sektör profesyonellerin yer aldığı İstanbul Turizm Fuarı’nın yoğun katılım ve artan ilgi nedeniyle 2027’de IFM’ye taşınacağı öğrenildi.



%20(2).gif)

