Bodrum’da çifte cinayet: Otelci, hem arkadaşını hem avukatını öldürdü 

Bodrum’da çifte cinayet: Otelci, hem arkadaşını hem avukatını öldürdü 
Bodrum’da otel işletmeciliği yapan bir kişi, arkadaşını ve avukatını öldürerek jandarmaya teslim oldu.

Bodrum’da uzun zamandır otel işletmeciliği yapan Galip Özmen isimli şahıs, emekli icra müdürü arkadaşını ve avukatını öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, mülk sahibinin açtığı tahliye davası için emekli icra müdürü arkadaşı Özcan Çavdar’dan kendisine bir avukat bulmasını isteyen Galip Özmen, Çavdar’ın bulduğu Denizli eski baro başkanı Avukat Erdal Çam'a vekalet verdi.

Üç yıl süren davayı kaybeden Galip Özmen  durumu anlatmak için kendisiyle buluşan Özcan Çavdar’ı ve Erdal Çam’ı yemek yemek için işlettiği otele götürmek üzere arabasına aldı.

Özcan Çavdar, Erdal Çam

Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde Özmen ile avukat arasında tartışma çıktığı ve Özmen’in yanında getirdiği silahla önce ön koltukta oturan arkadaşı Özcan Çavdar’ı, sonra da Avukat Erdal Çam’ı vurarak öldürdüğü ve jandarmaya teslim olduğu öğrenildi. 

Olay yaşanmadan önce bir kafede buluşarak ilk görüşmeyi yapan ve devamında otele doğru yola çıkan üç kişinin yanında bir kişinin daha olduğu, ancak onun başka bir araçla onları takip ettiği bildirildi. Yapılan araştırma sonucu O.K. isimli şahıs da Denizli’de yakalanarak gözaltına alındı.


Bu Haber 23.09.2023 - 10:03:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.