Bodrum’da 5 yıldızlı otele silahlı saldırı, 3 yaralı var

Bodrum’da 5 yıldızlı otele silahlı saldırı, 3  yaralı var

Bodrum’da beş yıldızlı bir oteli basan silahlı saldırgan, otelin genel müdürünü ve çalışanlarını yaraladı.


Bodrum’un Gümbet mahallesindeki 5 yıldızlı otelin müdürü ve çalışanları silahlı saldırıya uğradı.Otelin SPA bölümünü işleten Hüseyin Ö. isimli şahıs, iş yerinde sigortasız kaçak yabancı işçi çalıştırdığı gerekçesiyle otel yönetimi tarafından uyarıldı. Kaçak işçi çalıştırmaya devam ettiği ileri sürülen Hüseyin Ö.’nün iş yerinde çalışan yabancı kaçak işçilerin otele alınmaması üzerine otele geldiği ve otel yetkililerinin toplantısını bastığı belirtildi. Saldırgan, otelin güvenlik müdürü Onur Pelit’i, müdür yardımcısı Fikret Dinler’i ve otelin genel müdürü Melih Alemdar’ı çeşitli yerlerinden yaraladı.

Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, saldırıyı gerçekleştiren Hüseyin Ö.’nün yakalandığı bildirildi.



Bu Haber 25.07.2019 - 18:10:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Zekeriya Can 26.07.2019 - 12:27

    Konaklama sektorunde; isletme icinde, ayri bir isletme olmasi sakincali. Cikar hesaplari,ana tesiste hizmet kalitesi dusuklugune 've misafirin kotu amacli kullanilmasina sebep olur. Herhangi bir sekilde, misafir kullanìm alanlarinin birisinin baskasina isletmesi verildiginde. En azindan, ana tesisin isletme zihniyeti esas alinarak. Sozlesme, tum negatif olusumlar goz onune alinarak. Gerekirse bir avukat araciligi ile yapilmali. Aksi takdirde, burda oldugu gibi kisisel husumete giden sonuclar olusabiliyor. Ben, yarali meslektaslarima geçmis olsun diyor. Evil sifalar diliyorum.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.