Bodrum ve Milas belediyeleri arasında önemli birleşme adımı

Bodrum ve Milas belediyeleri arasında önemli birleşme adımı
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek Bodrum Turizm Altyapı birliği ve Belediyeler Birliği'ni birleştirmek için harekete geçtiği açıklandı.


Bodrum Belediyesi ile Milas Belediyesi arasında Belediyeler Birliği ve Bodrum Turizm Altyapı Hizmet Götürme Birliklerinde birleşmesi için görüşmeler başladı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı ziyaret eden Boldrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum ve Milas belediyelerinin çok eski belediyeler olduğunu belirterek, bölgenin sorunlarının ortak sorunlar olduğunu ve bu sorunların çözümü için ortak hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. 
 
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bodrum Belediyesi en sıkı ilişki ve bağ içinde olduğumuz, dolayısıyla da yörenin ortak sorunlarına çözüm bulamaya çalışacağımız ortak belediye. Konuyla ilgili gerekli bilgileri alacağız. Biz de konuyu değerlendirerek en iyi çözümü bulma noktasında katkı vermeye çalışacağız” dedi.


Bu Haber 11.01.2014 - 11:09:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.