Bodrum-İçmeler Yolu ne zaman trafiğe açılacak?

Bodrum-İçmeler Yolu ne zaman trafiğe açılacak?

Yenileme çalışmaları geçtiğimiz yılın ağustos ayından bu yana devam eden İçmeler Yolunun ne zaman ulaşıma açılacağı belli oldu.


Turizm Güncel

Bodrum – İçmeler bölgesinde bulunan oteller, İçmeler yolunda devam eden yapım çalışmaları nedeniyle geçtiğimiz yılın ağustos ayından bu yana ulaşım sıkıntısı yaşıyor. Otellere gelen misafirler, 10 dakika süren normal yol yerine 45 dakika süren sapa yollardan tesislere getiriliyor. Turizm Güncel’e ulaşan bölgedeki otelciler, yolun bir türlü ulaşıma açılmamasının hem tesisleri zor durumda bıraktığını hem de misafir şikayetlerinin artmasına neden olduğuna dikkat çekti. Otelciler, söz konusu yolun büyük oranda tamamlanmış olmasına karşın kalan kısmının bir türlü bitirilmediğini ifade etti.

Konuyla ilgili olarak ulaştığımız Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yoldaki yenilemede, içme suyu ve elektrik hatlarının yapımındaki gecikme nedeniyle programın gerisinde kalındığı ifade edildi.

Çalışmaların devam ettiği yolun çok büyük kısmının bittiğini kaydeden yetkili, “Yolun alt yapısı tamamen bitti. Sadece 1 kilometrelik kısmın asfalt kaplaması kaldı. Onun da 500 metresini bu hafta bitiriyoruz. Geriye kalan kısmı da süratle yaparak yolu 2-3 hafta içinde tamamen ulaşıma açmayı hedefliyoruz.” dedi.



Bu Haber 14.02.2023 - 15:17:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.