‘’Biz bir kaybedersek onlar 10 kaybeder’’

‘’Biz bir kaybedersek onlar 10 kaybeder’’
Avrupa’nın Türkiye’ye dönük seyahat kısıtlamasını kaldırmaması ,ile ilgili konuşan Erdoğan, Türkiye’nin salgın sürecinde gösterdiği başarının birilerini rahatsız ettiğini söyledi.


Vergi Denetim Kurulu ile Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası açılış töreninde konuşan Erdoğan, Avrupa’nın Türkiye’ye dönük seyahat kısıtlamasını kaldırmamasını eleştirdi.

‘’Türkiye’nin başarısı birilerini rahatsız etti’’

Türkiye’nin salgın sürecinde sağlıktan üretime kadar her alanda güçlü çıktığını ve bunun birilerini (AB, Almanya TG) rahatsız ettiğini söyleyen Erdoğan, ‘’AB’nin ekonomiden, demokrasiye, şeffaflıktan altyapıya hiçbir alanda esamesi okunmayacak ülkelere kapılarını açarken, Türkiye’yi dışarıda bırakması, bu rahatsızlığı işaret ediyor.’’ diye konuştu.

‘’İngiltere ilkeli davrandı’’

'’Biz 1 kaybedersek, onların kaybı 5, 10 olacaktır. Böylesine çarpık bir hesabın, uzun müddet sürdürülebilmesi mümkün değildir.’’ diyen Erdoğan, İngiltere’nin bu konuda ilkeli davrandığını söyledi. Erdoğan, ‘’Türkiye’yi karantinadan muaf tutarak attığı olumlu adımla her iki ülkenin de kazanacağı birikim tesis edildi. Bu bakımdan İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a milletim adına teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı. 



Bu Haber 04.07.2020 - 20:05:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ONUR 06.07.2020 - 02:25

    Bu kavgacı üslup devam ettiği sürece, hiçbir şey kazanamayız maalesef. Sadece daha fazla kaybetmeye devam ederiz. Bu sektörden geçimini sağlayan bir çok insan var, bazı sözler söylenirken onların akıbetini düşünmek şart. Biraz sükunet artık. En azından bir kere kendinizi düşünmeden...

  • Hasan Dirik 06.07.2020 - 09:06

    Tam anlayamadim biz 1 onlar neden 10 kaybetiyor ? Tam tersi olmasin

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.