Bir yılda 13 yeni otel açtı, 'Türkiye adeta bir hazine' dedi

Bir yılda 13 yeni otel açtı, 'Türkiye adeta bir hazine' dedi
2018 yılında Türkiye'de 13 yeni otel anlaşması yapan Wyndham Grubunun Türkiye'deki toplam otel sayısı 76'ya ulaştı.

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 oteli bulunan, Wyndham Hotels & Resorts; Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesindeki otel portföyünü genişletmeyi sürdürdü. Türkiye'deki en büyük uluslararası otel şirketi konumunda bulunan Wyndham Hotels & Resorts, pazardaki varlığını geçtiğimiz yılda da artırarak büyük şehirlerde ve Anadolu’nun hızlı gelişen bölgelerinde 13 yeni otel açtı. Şirket, Ankara, Diyarbakır, Isparta, İstanbul, İzmir (Tire), İzmit, Niğde, Ordu (Ünye), Rize, Sakarya, Sivas ve Trabzon (Vakfıkebir) gibi bölgelerde açtığı yeni otellerle Türkiye’deki toplam otel sayısını 76’ya yükseltti.

''TÜRKİYE ADETA BİR HAZİNE''

Wyndham Hotels & Resorts Orta ve Doğu Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Edwin Broers, “Türkiye, kültür, tarih, doğa ve yapılacak aktiviteler açısından adeta bir hazine ve her türlü ziyaretçiye sunabileceği bir şeyler var. Bu pazarda böylesine güçlü bir varlık ve marka temsiline sahip olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz ve varlığımızı daha da artırmak için ortaklarımızla sürekli görüşüyoruz. İster büyük ve canlı şehirlerde olsun, isterse gelişmekte olan bölgelerde olsun, insanların ziyaret ettiği her yerde onları ağırlayabileceğimiz bir otele sahip olmayı hedefliyoruz” dedi.

TÜRKİYE'DE 6 MARKAYLA HİZMET VERİYOR

Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye’deki portföyünde, Ramada by Wyndham, Ramada Encore by Wyndham, Wyndham Grand, Hawthorn Suites by Wyndham, TRYP by Wyndham ve şirketle aynı adı taşıyan Wyndham markası gibi, ekonomi sınıfından üst sınıfa kadar uzanan geniş bir yelpazede markalar bulunuyor.



Bu Haber 26.02.2019 - 11:19:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.