Bir toplu ölüm olayı da Antalya'dan: 4 kişilik aile...

Bir toplu ölüm olayı da Antalya'dan: 4 kişilik aile...

İstanbul-Fatih'te 4 kardeşin intihar etmesinin ardından, bir toplu ölüm haberi de Antalya'dan geldi.


Antalya'da sekiz katlı bir apartmanın en üst katında oturan ikisi çocuk dört kişi ölü bulundu. Evdeki cesetlerin Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek (38) ile çocukları Ceren (9) ve Ali Çınar Şimşek'e (5) ait olduğu tespit edildi. Şimşek ailesinin siyanür nedeniyle öldükleri üzerine duruluyor. Cansız bedenlerinin bulunduğu daireye ilk giren üç polis memuru ile üç sağlık görevlisi de kokudan etkilenince hastaneye kaldırıldı.

Olay, Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi’nde meydana geldi. Şimşek ailesinden haber alamayan bir yakını, dün saat 20.00 sıralarında eve geldi. Zile basan yakını, kapının açılmaması üzerine geri döndü.

Gece yarısı tekrar eve gelen aynı kişi, yine kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, Cumhuriyet savcısının talimatıyla kapıyı çilingir yardımıyla açtı.

Eve giren polis ekipleri, salonda Selim Şimşek ve çocukları Ceren ile Ali Çınar’ın ele ele cansız bedenlerini buldu. Evin diğer bölümlerini de kontrol eden polis, banyoda da anne Sultan Şimşek’in cesedini buldu.



Bu Haber 09.11.2019 - 09:18:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.