Bir deprem de Kuşadası'nda
14,51'de İzmir'de meydana gelen 6,6'lık depremin ardından bir deprem de Kuşadası'nda meydana geldi.

Ege Denizi'nde Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında saat 18.14'te 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Ege Denizi'nde saat 14.51'de meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından, Kuşadası Körfezi ve Yunanistan'ın Sisam Adası arasındaki bölgede saat 18.14'te 3.8 ile 4.5 arasında 8 ayrı artçı sarsıntı meydana geldi.
Kuşadası'nda deprem nedeniyle herhangi bir can kaybı olmazken, bazı binalarda ve iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi. Birçok binanın camları kırılırken, bazı binaların duvarlarında çatlaklar oluştu.
İlgili Haberler

1 Kasım'dan itibaren başlıyor! O ülkeye girişte vize dönemi: Schengen'e istisna var
Türk vatandaşlarının 1 Kasım 2026'dan itibaren Karadağ'ı ziyaret edebilmek için vize alması gerekecek. Yeni düzenleme geçerli Schengen, ABD ya da Birleşik Krallık vizesi olanları kapsamayacak.

Bakan Ersoy: "Turizmi 4 mevsime ve 81 ile yaymak için çalışıyoruz"
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Dünya Turizm Günü nedeniyle yaptığı paylaşımda turizmi 4 mevsime ve 81 ile yaymak için aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Turizmde 8 aylık bilanço: Avrupa'da büyük kayıp, Rusya ve BDT'de yükseliş
Türkiye'nin 8 aylık turizm verileri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açıklandı. Verilerde, 8 aylık dönemde Almanya ve İngiltere gibi Avrupa pazarındaki kayıp dikkat çekerken; Rusya ve BDT ülkelerinde ise yükseliş görüldü.



%20(2).gif)

