Bir Çin hava yolu şirketi daha İstanbul'a uçmaya hazırlanıyor
Çin merkezli hava yolu şirketi Juneyao Airlines, yaz sezonunda İstanbul'a sefer düzenleyecek.

Çin'in Şangay merkezli havayolu şirketi Juneyao Airlines, 2020 yaz sezonu planları kapmanında İstanbul'a sefer düzeleyecek.
Airporthaber'de yer alan bilgiye göre Şangay Pu Dong Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na düzenlenecek seferler 24 Haziran 2020'de başlayacağı duyuruldu. Juneyao Airlines, söz konusu seferleri Boeing 787-9 Dreamliner tipi uçaklarla gerçekleştirecek.
Şirket aynı dönemde Yunanistan'ın başkenti Atina uçuşlarına da başlayacak.
Şangay-İstanbul seferleri haftada 4 frekans olarak icre edilecek.
İlgili Haberler

Edirne'ye 158 odalı yeni otel projesi! İnşaatı 2 yıl sürecek
Edirne Keşan'a 158 odalı otel yapımı için ÇED süreci başlatıldı. 7 katlı olması beklenen otelin yatırım bedeli ise 972 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir'e 906 milyon lira yatırımla 1000 yataklı 5 yıldızlı otel projesi! ÇED onayı çıktı
İzmir'in Selçuk ilçesinde turistik yerlere yakın konumdaki 80 bin metrekarelik alan üzerine 5 yıldızlı ve 1000 yatak kapasiteli Duja Ephesus isimli otelin yapımı için ÇED olumlu kararı verildi.

O ülkeden yabancı tur şirketlerine yüzde 17 vergi kararı! 1 Ekim'de başlıyor
Maldivler, 1 Ekim 2026'dan itibaren ülkedeki turistik hizmetleri satan yabancı tur operatörleri, seyahat acenteleri ve online rezervasyon platformlarını kapsayan yeni vergi düzenlemesini devreye alacak.


%20(2).gif)

