Biblio Globus ile FIT Holidays'ten Rusya atağı

Biblio Globus ile FIT Holidays'ten Rusya atağı

Biblio Globus ile FIT Holidays, Rusya'dan İstanbul'a haftada 5 uçuşluk kış dönemi operasyonu için düğmeye bastı.


Antalya'nın ardından, Biblio Globus'un İstanbul'a yapacağı kış dönemi operasyonunun tüm hizmetlerini de Fit Holidays yapacak.

20 bine yakın turist getirecek

Akay Şirketler Grubunun Rusya ve BDT pazarlarından misafir getiren DMC acentası FIT Holidays, işbirliği içinde olduğu tur operatörü Biblio Globus ile 2 Kasım itibarı ile mart sonuna kadar haftada 3 sefer Moskova-Istanbul ve haftada 2 sefer de St Petersburg-Istanbul uçuşları ile toplam 19 bin 485 turist getireceğini bildirdi.

İstanbul operasyonu diğer pazarlarla zenginleştirilecek

Program lansmanları şirket yetkilileri tarafından 25 Ekim Salı günü Laleli Grand Washington Otel ve Taksim Point Otelde gerçekleştirildi. Antalya merkezli Akay Travel ve Fit Holidays grubu katılımcılara gerek şirketleri gerekse Rus ortakları ile tek yetkili gerçekleştirecekleri İstanbul operasyonu hakkında bilgi verdi. Fit Holidays'in, Rusya operasyonları ile başlayacağı İstanbul bölge çalışmalarını Romanya, Baltık ülkeleri, Macaristan, Bulgaristan ve Kazakistan operasyonları ile zenginleştireceği kaydedildi.

Önemli olan sürekliliği sağlamak

Akay Travel Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okudur, İstanbul'un Rusya'daki satış sistemlerine uyumlu olmadığı bu ülkeden İstanbul’a back to back operasyonların şimdiye kadar sağlıklı yapılamadığını belirtti. Bu kış başlatacakları operasyonla sorunu kısmen aşılacağını ifade eden Okudur “Önemli olan Rusya'dan İstanbul'a operasyon başlatmak değil, operasyonun sürekliliğini sağlamak." dedi.

Bir hafta önce satışa açıldı

Akay Seyahat Grubu olarak Antalya’nın en çok misafir karşılayan DMC firması olduklarını belirten Ethem Okudur, İstanbul paketlerinin satışa 1 hafta önce açılmasına rağmen 400 odayı aşkın rezervasyon geldiğini belirtti.



Bu Haber 27.10.2022 - 14:17:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.