Best Western International; İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ikinci ‘Yeşil Yıldız’ını alan Best Western The President Hotel’i, ‘sürdürülebilir çevre ve sürdürülebilir turizm’ politikası, Yeşil Yıldız alması ve Tekirdağ’a orman kurması çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.
Best Western International Uluslararası Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Suzi Yoder, geçtiğimiz günlerde, Best Western The President Hotel Genel Müdürü Ersin Durgun’a, ödülü takdim etti.
Best Western International zincirinden almış oldukları ödülden duydukları mutluluğu dile getiren Ersin Durgun, “Geri dönüşüm projeleriyle ağaçların kesilmesini önlerken, fidan dikerek, ülkemizin ağaçlandırılması ve erozyonla mücadelesine katkıda bulunuyoruz. İstanbul’un ilk Yeşil Yıldız’lı oteli olarak, ‘Sürdürülebilir turizm için sürdürülebilir çevre’ politikamızın çerçevesinde, önümüzdeki günlerde yeni projelere imza atacağız” diye konuştu.
2009 yılında her ay yapılan çevre eğitimleri sonucunda, atıkların geri kazanılması ve geri dönüşüm projeleriyle, 130 ağacın kesilmesinin önlendiğini belirten Ersin Durgun, bu yıl yaklaşık 9600 kg kağıt atığın geri dönüşümünü sağlayarak 163 ağacın kesilmesini önleyeceklerini açıkladı.
Best Western International’dan Best Western The President’e ödül
Best Western International; İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ikinci ‘Yeşil Yıldız’ını alan Best Western The President Hotel’i, ‘sürdürülebilir çevre ve sürdürülebilir turizm’ politikası, Yeşil Yıldız alması ve Tekirdağ’a orman kurması çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.
TG
Turizm Güncel
6 okunma1 dk okuma

İlgili Haberler

Genel
Türkiye turizmi İngiltere'de tanıtılacak! Yeni iş birlikleri için WTM Londra fırsatı
17 Ekim 2026 · 208 okuma

Genel
Dalaman Havalimanı'na yapılacak otel projesine ÇED onayı
17 Ekim 2026 · 171 okuma

Güncel
Gece müzeciliğinde ziyaretçi sayısı 1,3 milyonu aştı! Rekoru Bakan Ersoy duyurdu
17 Ekim 2026 · 94 okuma




%2520(1)-1.gif&w=1024&q=75)



