Bentour'dan Songül Göktaş Rosati açıklaması

Bentour'dan Songül Göktaş Rosati açıklaması

Bentour Reisen, şirket bünyesine katılan Öger Tours'un eski genel müdürü Songül Göktaş Rosati ile ilgili açıklama yaptı.


Bentour'da Almanya genel müdürlüğü görevine getirilen Songül Göktaş Rosati'nin, 1 Mart 2020 itibariyle göreve başlayacağı açıklandı. Bentour'un Rosati ile birlikte öncelikli hedefinin, Almaya kaynak pazarını genişletmek olduğu kaydedildi.

2001 yılından itibaren Öger Tours'da, aralarında Service-Center, havalimanı ofisleri ve ürün yönetimi görevlerini üstlenen Rosati, 2015 yılı itibari ile şirketin genel müdürlüğü görevine getirildi.

Bentour Reisen CEO’su Deniz Uğur, “Seyahat acentelerimiz her daim bizim birinci satış kanalımız olarak en önemli partnerlerimiz. Özellikle Almanya kaynak pazarında imkanlarımızı genişletmek için yüksek potansiyel olduğunu görüyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için sayın Göktaş-Rosati gibi ideal bir isimle yolumuza emin adımlarla devam edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Songül Göktaş-Rosati ise, “Bentour Reisen'i yenilikçi, güçlü ve en önemlisi seyahat acenteleri ile işbirliğine son derece önem veren bir tur operatör olarak tanıdım. Her şeyden önce Bentour Reisen'deki görevime de tecrübelerimi ve yüksek enerjimi katabileceğim. En önemli nokta da, Türkiye'ye olan bağlılığımı ve sevdamı bu önemli misyonumla bağdaştırabilmek. Bentour Reisen ile beraber, iyi dostluklar kurduğum seyahat acenteleri, otelciler ve havayolu şirketleri ile en kısa zamanda tekrar görüşebilmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.



Bu Haber 10.01.2020 - 12:25:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.