Bentour’dan iptal edilen FTI rezervasyonlarına destek

Bentour’dan iptal edilen FTI rezervasyonlarına destek

Bentour Reisen, iflas duyurusunda bulunan FTI’ın iptal edilmiş rezervasyonları için “eşleştirme talebi ile entegre edilmiş rezervasyon” imkanı sunuyor


FTI’ın iflas başvurusu yapmasının ardından Almanya, İsviçre ve Avusturya’da Türkiye uzmanı olarak faaliyet gösteren Bentour Reisen, seyahat acenteleri ve müşterilerini yalnız bırakmadı.

Bentour, 15 Haziran 2024 tarihinden itibaren yola çıkacak iptal edilmiş FTI rezervasyonları için “eşleştirme talebi ile entegre edilmiş rezervasyon” imkanı sunuyor. Bu teklif, seyahat acentelerinin müşterilerine Bentour Reisen'de kıyaslanabilir bir fiyata seyahat sunmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Bentour Reisen, mevcut duruma yanıt vererek, ortaklarına özel bir teklif ile destek veriyor: Bentour rezervasyonu, iptal edilmiş bir FTI rezervasyonu ile aynı seyahat tarihlerine sahipse ve mevcut günlük fiyattan daha pahalıysa, benzer bir fiyat sağlamaya çalışıyor. Bunun için, tur operatörü doğrudan otellerle iletişime geçerek uygun fiyat indirimlerini sağlamak için çaba gösteriyor.

Bentour Reisen, ana varış noktası Türkiye için 100’ün üzerindeki otel ortağından orijinal fiyatları eşitleyeceğine dair kesin bir onay aldı. Söz konusu oteller için fiyat ayarlaması hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Günde birkaç kez güncellenen listeye www.bentour.ch/hotel-liste adresinden ulaşılabilir.

Bentour Reisen CEO'su Deniz Uğur konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Misafirleri hak ettikleri tatile çıkarmak bizim görevimizdir. Şimdi sektör olarak birlikte olmalıyız. Bu nedenle, bu zorlu zamanlarda, seyahat acenteleri ve müşterilerini en iyi şekilde desteklemek bizim için özel bir önceliktir. Girişimimiz ile ortaklarımızın zorlu durumlarda bile bize güvenebileceklerini ve müşterilerine cazip alternatifler sunabileceklerini vurguluyoruz. Ortaklarımızla birlikte çözümler bulmaya ve müşterileri mutlu etmeye kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Seyahat acenteleri, müşteri talebi olarak rezervasyon numarasını ve müşterinin ödediği fiyatı rezervasyon sistemine girmesinin ardından başarılı bir müzakere durumunda, rezervasyon onayı veya fatura ayarlanıyor.

Bentour Reisen, kuruluşundan bu yana yirmi yıldır bir aile şirketi olup fiziksel satışa odaklanmaktadır. Seyahat acenteleriyle yoğun ve kişisel bir işbirliğini sürdüren Bentour Reisen piyasadaki en cazip komisyon modellerinden birini sunmakta olup, komisyonlar müşterinin ödeme yapmasından sonra veya tam ödeme yapılmasının ardından ödenebilir.



Bu Haber 05.06.2024 - 10:14:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.