Bentour’dan ‘hızlı transfer’ kampanyası

Bentour’dan ‘hızlı transfer’ kampanyası

Tur operatörü Bentour, yolcuların havalimanından otele ve otelden hava limanına daha hızlı ulaşmasına olanak tanıyan yeni bir kampanya başlattı.


Almanya, Avusturya ve İsviçre’de Türkiye spesiyalisti olarak faaliyet gösteren Türk tur operatörü Bentour, yolcuların havalimanından kalacağı otele ve otelinden havalimanına daha hızlı ulaşmasına olanak tanıyan ‘Hızlı Transfer’ kampanyasını başlattı.

Kısa bekleyiş süreleri ile transfer sürelerinin rahat bir tatil için son derece önemli olduğunu belirten şirket özel transfer hizmetini karşılayacak ekonomik olanağa sahip olmayan misafirlerine de varış noktasına daha hızlı ulaşma imkanı sunacağını açıkladı.

Buna göre, Ocak ve Şubat aylarında yapılan ve 31 Ekim 2024 tarihine kadarki Antalya varışlı paket tur rezervasyonu yapanların transfer araçları,  havalimanından otele ve otelden havalimanına giderken en fazla bir noktada duracak. VIP transfer sahibi misafirler ise durak olmaksızın varış noktasına ulaşabilecek.

Hızlı, güvenli ve sorunsuz hizmet sözleri olduğunu belirten Bentour CEO’su Deniz Uğur,  "Hızlı transferimiz hem havalimanındaki bekleme hem de yolculuk süresini kısaltıyor. Bu sayede misafirlerimiz varış noktalarına mümkün olan en kısa sürede ulaşacaklar.” dedi.



Bu Haber 11.01.2024 - 15:11:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.