Bentour, seyahat acenteleri ile partnerliğini güçlendiriyor

Bentour, seyahat acenteleri ile partnerliğini güçlendiriyor

Almanya merkezli tur operatörü Bentour Reisen, seyahat acente zincirleriyle erken dönem sözleşmeleri imzalamaya başladı.


Seyahat acenteleri ile sürdürülebilir ve uzun vadeli ortak iş partnerliğine odaklanan Bentour Reisen, Almanca konuşulan ülkelerdeki acente zincirleriyle iş birliği anlaşmaları imzaladığını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, anlaşma imzalanan acente zincirleri arasında TUI Franchise, Best-Reisen, TSS Group, Quality Travel Alliance (QTA), Alpha ve Holiday Land yer alıyor.

Öte yandan Bentour, 2023 yılı sonunda QTA'dan ayrılacak olan ve bünyesinde 3 binden fazla acente bulunduran Schmetterling International ile sözleşme imzalayan ilk tur operatörlerinden biri oldu.

Seyahat acentesi partnerlerine sunduğu erişilebilirlik, birebir hizmet ve kapsamlı bir ortak program sayesinde zor dönemlerde dahi etkili bir iş birliği yürüten Bentour, bu nedenlerle 2023 yılı Globus Ödülleri'nde ilk 3 tur operatörü arasında yer aldı.

Müşteri memnuniyetinin yüzde 99 seviyesinde olduğu Bentour, 2024 Büyük Aile Kampanyası kapsamında Antalya, Lara, Belek ve Side bölgelerine 31 Ekim 2023 tarihine kadar rezervasyon yapan ailelere özel transfer desteği sağlayacak.



Bu Haber 20.09.2023 - 14:34:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.