Türk operatör acente çalışanlarından 'katalog güzeli' seçecek

Türk operatör acente çalışanlarından 'katalog güzeli' seçecek

Bentour Reisen, geleneksel yaz kataloğu kapak mankeni yarışmasını bu yıl 7'nci defa düzenliyor. Geçen yıl 70 den fazla adayın yarıştığı oylamada bu yıl 2020 kataloğu için 3 finalist belirlenecek.


Bentour Reisen'in yaz kataloğu kapak mankenini belirlemek için start verildi. Çekimlere ev sahipliği yapacak olan Concorde Luxury Resort aynı zamanda 3 finalistin partnerleriyle birlikte 1 haftalık tatilini de üstlenecek.

Bentour Reisen Marketing Direktörü Christian Hauk,bir katalog veya dergi kapağında yer almanın birçok kişinin hayali olduğunu söyledi. Hauk, ''Almanya seyahat pazarında eşi benzeri olmayan bu aksiyonla seyahat acente partnerlerimize olan yakın işbirliğimizin altını çizmek istiyoruz. Bu nedenle manken adaylarımızı kamuya açık oylama ile her yıl seyahat acente çalışanları arasından seçiyoruz. Kasım ayında yayınlanacak olan 2020 yaz kataloglarımızın çekimlerine katılmak üzere 3 kapak mankeni aramaktayız“ dedi.

Bentour'un acente partnerlerinde çalışanların 3 fotoğrafları ile www.bentour.ch/cover sayfasında müracaatlarını gerçekleştirebileceğini kaydeden Hauk, ''31 Mayıs tarihine kadar müracaat eden adaylar arasından 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arası yapılacak oylamada en fazla tıklama alan 3 manken adayı eylül ayında Bentour Reisen ile profesyonel çekim ekibi eşliğinde Kuzey Kıbrıs`ta bulunan 5 yıldızlı Concorde Luxury Resort tesisine seyahat edecekler.'' açıklamasında bulundu.



Bu Haber 02.05.2019 - 16:05:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.