Bentour Antalya’daki merkezine personel alıyor
Avrupa’da faaliyet gösteren Türk tur operatörü Bentour, Antalya’daki operasyonlarında görevlendirmek üzere personel alımı yapıyor.

Antalya’da kendi incoming acentesini kuran Bentour, çeşitli departmanlarda görevlendirmek üzere personel alımına başladı. Şirket; satıştan rezervasyona rehberden IT uzmanına kadar çok sayıda alanda işe alımlar yapacak. İşe alımlar iyi derecede Almanca bilen adaylar arasından yapılacak.
Bentour’un personel alımı yapacağı departmanlar şunlar:
* Uçuş departmanı personeli
* Satış pazarlama asistanı
* Havalimanı operasyon elemanı
* Tur operatörü satış elemanı
* Rezervasyon elemanı
* Yield/fiyat analisti
* Otel rehberi
* Muhasebe elemanı
* Bilgi işlem-IT elemanı
İlgililer, aşağıdaki telefon numarasından veya e-mail adresinden başvuruda bulunabilecek.
Telefon : 0 242 2120254
E-mail: [email protected]
İlgili Haberler

Antalya'da uyuşturucu ve fuhuş operasyonu! Turizm ve iş dünyasından çok sayıda isme gözaltı
Antalya'da düzenlenen uyuşturucu ve fuhuş operasyonu kapsamında aralarında Anex Tour ve Selectum Otellerinin sahibi Neşet Koçkar'ın da yer aldığı 18 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya'da sezon aralık ayına kadar uzadı! Otellerde yüksek doluluk sürüyor
Antalya'da turizm temmuz ayı ile birlikte toparlanırken, şehirde ekim ve kasım aylarında yapılacak uluslararası organizasyonlar nedeniyle sezon aralık ayına kadar uzadı.

Fenerbahçe'den Muğla'da 2 otel ve 1907 konutluk dev proje
Fenerbahçe, Muğla'da bulunan 586 bin metrekarelik alanda 2 otel, 1907 konut ve 500 yat kapasiteli marinadan oluşacak olan "Cove 1907" projesi için çalışmalara başladı.



%20(2).gif)

