Belediye başkanından antik kent üzerine yapılan AVM ile ilgili çağrı

Belediye başkanından antik kent üzerine yapılan AVM ile ilgili çağrı
Özdilek Holding tarafından Mudanya'daki Myrleia Antik Kenti üzerine yapılan AVM ile ilgili Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'dan açıklama geldi.

Özdilek Holding'in Myrleia Antik Kenti üzerine yaptığı AVM için imar barışından yararlandığı ve tapu kayıt belgesi aldığı belgesi aldığı belirtiliyor.

Konuyla ilgili twitter hesabından açıklama yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Mudanya’mızın ilk kurulduğu yer olan 2700 yıllık Myrleia Antik Kenti’nin üzerine yapılan AVM'nin açılmaması için uzun yıllardır mücadele veriyoruz. Bir çok STK destekleriyle yanımızda ancak konu ülke gündemine yeterince taşınmıyor ve mücadelemiz Mudanyalılarla sınırlı kalıyor.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye kamuoyuna ve Hüseyin Özdilek'e çağrıda bulunan Türkyılmaz, ''Myrleia üzerindeki AVM'si için İmar Affı’ndan yararlanarak Yapı Kayıt Belgesi alan Hüseyin Özdilek'i tarihimize duyarlı olmaya tüm Türkiye'yi de yanımızda olmaya çağırıyorum. Biz mücadelemizi sonuna dek sürdüreceğiz. Ve sizlerin de desteğiyle Myrleia'yı dünyaya kazandıracağız.'' dedi.


Bu Haber 11.09.2018 - 10:08:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.