''Bazı tur operatörleri Didim'i 'Bodrum' diye pazarlıyor''

''Bazı tur operatörleri Didim'i 'Bodrum' diye pazarlıyor''
Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Genel Sekreteri Serkan Ceylan, bazı tur operatörlerinin 'Didim'i Bodrum' diye pazarladığını ileri sürdü.

Bodrum Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Serkan Ceylan, ilginç bir iddia ortaya attı.

Aydın’ın Didim İlçesinin kimi tur şirketlerince Bodrum adıyla pazarlandığını dile getiren BOTAV Genel Sekreteri Serkan Ceylan, şunları ifade etti:

“Yurtdışından Milas- Bodrum Havalimanı’na gelen inişlerde Didim’e olan mesafesinden dolayı, Bodrum Havalimanı adıyla Bodrum olarak pazarlanıyor. Bu özellikle yabancı ajanslarda çok sık karşılaştığımız bir durum. Bodrum markasının büyüklüğünün doğru bir şekilde yansıtılabilmesi için yabancı operatörlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Bundan sonraki dönemde mutlaka Bodrum markasının diğer markalarla karşılaştırılmaması için girişimlerimiz devam edecek. Onlar da zaten bunu fark ettiler ve bunla ilgili çalışma yapmaya başladılar.”



Bu Haber 27.01.2020 - 10:43:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • DİDİM 28.01.2020 - 10:28

    Bodrum Dünya da tanınmışlığı gece hayatı ve tatil turizmi ile tanınmış.Didim de TARİH harika kumsallar ve sağlık turiz mi ile tanınmış bir Turizm destinasyonudur.Bodrum ve DİDİM iki farklı bölgedir.Didim kış nüfusu 100000 ler dayanmıştır.Bir çok tur operatörünün öncelikli tercihidir.SanıyorumSerkan bey son zamanlarda Didim i hiç ziyarete gelmedi eğer gerçekten Didim hakkında bir donanımı olsaydı Turizmin parlayan yıldızı ve Marka değeri gittikçe artan Didim le ilgili yorum yaparken ufak bir tatil destinasyonu olmadığı gerçeğini farkederdi.Didim i geçmişte bazı tur operatörleri Bodrum markası altında satmıştır ama artık bu nu yapan tur operatörleri doğru bir şey yapmadıklarını çok önceden fark etmişlerdir.Bunu hala yapan bir kaç operatör varsa bu onların bilsizliği ve turizmin gelişen değeri DİDİM i tanımlamalarına dayan maktadır.DİDİM markasının Bodrum markası altında satılma hikayesi çok eskilerde kalan bir konudur.Bazen boynuz kulağı geçer mi acaba bilmem ki bunu zaman gösterecek.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.