Bayramda Titanic Otellerinde Ajda Pekkan ve Candan Erçetin konserleri

Bayramda Titanic Otellerinde Ajda Pekkan ve Candan Erçetin konserleri

Ramazan Bayramının ilk günü Ajda Pekkan Titanic Deluxe Golf Belek’de, Candan Erçetin ise Titanic Luxury Collection Bodrum’da sahne aldı.


Bayramın ilk günü pop müziğin süper starı Ajda Pekkan Titanic Deluxe Golf Belek’de Candan Erçetin, Titanic Luxury Collection Bodrum’da sevenlerini hayran bıraktı.

Candan Erçetin’i izlemeye gelenler arasında; Ragıp Savaş, Yağmur Tanrısevsin, Dilay Korkmaz, Dilara Korkmaz, Merve İpek Öztürük yer aldı.  “Yıldızların Altında” müzikalinde birlikte sahne aldığı sanatçı dostu Ragıp Savaş’ın sahneye gelmesi ile keyfli dakikalar yaşayan Erçetin, eski günleri anarak “Yıldızların Altında” şarkısını birlikte söyledi. 

DJ ve müzik aranjörü Dim Zach, bayram konseri için Ajda Pekkan’ın repertuarına yeni aranjeler yaptı. Bu şarkılar yeni halleri ile ilk defa Titanic Deluxe Golf Belek’de izleyici ile buluştu. Süper star Ajda Pekkan’ı izlemeye Aygün ailesinin misafiri olarak Alman ve Türk cemiyet hayatından önemli isimler geldi.  İlhan Elmacı, Cüneyt Akeroğlu, Aleyna Tilki, Doğukan Güngör, Rıfat Yüzüak, Jenny Knable, Anette – Julius Weber konseri dinleyenler arasındaydı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı’nın kız kardeşi Sevil Aliyev de sadece konseri dinlemek için Azerbaycan’dan geldi.



Bu Haber 24.04.2023 - 10:39:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.