Başak Erel: Rixos büyümeye devam edecek

Başak Erel: Rixos büyümeye devam edecek
Rixos Hotels Ticaretten Sorumlu Grup Başkanı (CCO) Başak Erel, ITB Berlin Fuarı'nda şirketin yeni projelerini tanıttıklarını ifade etti. Rixos'un yurt içinde ve yurt dışında yatırıma devam edeceğini belirten Erel, ''2016 sezonuna yeni ve çok özel bir projeyle başlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.'' dedi.


Dünyada 8 ülkede 26 farklı oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, fuarda özellikle önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığı yeni ürün ve tesislerinin tanıtımlarının yanı sıra; gösteri dünyasının yaratıcı ismi Dragone Productions ortak girişimi ile hayat bulan Rixos World Parks & Entertainment bünyesindeki eğlence ve yaşam parkı The Land of Legends - “Efsaneler Diyarı”nın ilginç karakterlerinden bir kısmını fuar alanında sergiledi.

''RİXOS BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK''

Fuara güçlü bir ekip ve çeşitli salonlardaki 3 ayrı stantla katıldıklarını belirten Rixos Hotels Ticaretten Sorumlu Grup Başkanı (CCO) Başak Erel, “Sektörde 2015 yılında yaşanan olumsuzluklara rağmen, Rixos Hotels olarak yurtiçi ve dışında hizmete açmayı planladığımız yeni yatırımlarımızla ivmemizi 2016 yılında da artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. 2016 sezonuna yeni ve çok özel bir projeyle başlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Antalya, Belek’te hizmete girecek ve en özel misafirlerimiz olan çocuklar için unutulmaz bir tatil ve eğlence deneyimi yaşatmak için kurgulanan The Land of Legends – “Efsaneler Diyarı” yepyeni bir konseptin öncülüğünü yapacak.''dedi.

Rixos'un  15. yaşını kutladığını belirten Başak Erel, ''Fuarda Avrupa’daki partnerlerimizin CEO ve üst düzey yöneticileri ile biraraya gelerek yeni projelerimizi ve konseptlerimizi paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Markamıza olan ilgi ve güven, doğru projeler ortaya koyduğumuzun en güzel kanıtı.'' şeklinde konuştu.




Bu Haber 14.03.2016 - 13:53:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.