Barut Hotels 2021’de 56 ödül aldı

Barut Hotels 2021’de 56 ödül aldı

Barut Hotels, misafirlerinin katıldığı anketler ve tarafsız değerlendirme platformları tarafından 56 ödül aldı.


Kuruluşunda yarım asrı geride bırakan Barut Hotels, pandemi nedeniyle turizm hareketliliğinin normal seviyeye ulaşmadığı 2021 yılında da misafir memnuniyeti konusundaki başarısını bir kez daha kanıtladı. Yalnızca turizm sektöründe faaliyette bulunan marka, misafirlerinin katıldığı anketler ve tarafsız değerlendirme platformları tarafından 56 ödül aldı.

Samuray Önen: Adanmışlığımızı 56 ödül ile taçlandıran misafirlerimize teşekkür ederiz.

Barut Hotels’in misafir memnuniyeti odağı hakkında bilgi veren Ticari Direktör Samuray Önen; ‘‘Barut Hotels olarak kurulduğumuz günden bu yana, misafir memnuniyetini odağına almış ve kendini turizme adamış bir markayız. Yüzde 96 olan misafir memnuniyeti oranımızı en yüksek seviyeye çıkarmak istiyoruz. Mutlu çalışan – mutlu misafir felsefemiz ile 51 yıldır Türk turizmi için çalışıyoruz. Üstün hizmet anlayışımızı 56 ödül ile taçlandıran misafirlerimize teşekkür ederiz’’ dedi.

Grubun otellerinin sürekli yenilendiğini ve hizmetlerini zenginleştirdiğini belirten Samuray Önen, ‘‘2021 kış aylarını da her kış döneminde olduğu gibi sezona hazırlanarak geçirdik. 3 otelimizde önemli yenilikler hayata geçiyor. Arum Barut Collection hazırlıklarını tamamladı ve 4 Mart’ta yeniden açıldı. Barut B Suites ve Lara Barut Collection ise Nisan ayında açılacak. 2022’de de misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamayı sürdüreceğiz’’ ifadelerini kullandı.



Bu Haber 15.03.2022 - 11:21:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.