Barut Grubu'nun 5 oteline TUI'den altın madalya

Barut Grubu'nun 5 oteline TUI'den altın madalya
Barut Grubu bünyesinde bulunan 5 tesis, WTM Londra Turizm Fuarından 5 altın madalya ile döndü.

Barut Hotels’in Sorgun, Side, Kemer, Antalya ve Fethiye’de bulunan 5 oteli, dünyanın önde gelen tur operatörlerinden TUI'nin düzenlenen geceden ödülle döndü.

İKİ OTEL KENDİ KATEGORİSİNDE DÜNYA BİRİNCİSİ

TUI Sensatori Resort Barut Sorgun ve TUI Sensimar Barut Andız otelleri kendi kategorilerinde dünya birincisi olurken; Barut Lara, Barut Kemer ve TUI Sensatori Resort Barut Fethiye bölge birincisi olarak altın madalya aldı.

Ödüllerin otellerin genel müdürleri tarafından sahnede teslim alındığı gecede, Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydat Barut ve Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut, Cengiz Haydar Barut da yer aldı.

HAYDAR BARUT: 5O YILDIR SEKTÖRE HİZMET VERİYORUZ

Aldıkları ödüller için Barut Hotels ve sektör adına mutluluk duyduklarını belirten Haydar Barut, ‘’Barut Hotels olarak ‘mutlu çalışan mutlu misafir’ felsefesi ile sürdürdüğümüz çalışmaların, önemli otoriteler tarafından taçlandırılması en büyük motivasyon kaynağımız. Yalnızca turizm sektöründe var olan, tüm enerji ve bilgi birikimini, yeni girişim ve fikirlerle sektöre aktarmak için çalışan kalabalık bir ekibiz. Mayıs 2019’da Fethiye’de açılacak 13. otelimiz ile 3500 çalışan ve on bin yatak kapasitesiyle sektöre hizmete devam edeceğiz. Gerek yatırımlarımız, gerek düzenlediğimiz sanatsal, kültürel, sportif etkinliklerle Antalya ve ülke imajına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Alınan ödüllerden dolayı tüm ekibimize teşekkür ederim’’ dedi.

baruts_1



Bu Haber 14.11.2018 - 10:55:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • cihan sölek 14.11.2018 - 06:51

    sunwings otelinde 4 sene çalıştım ne sigortayı tam yatırdınız ne mesayileri bide gülüyorsunuz

  • ahmetsipahioglu 14.11.2018 - 05:51

    Öncelikle Türk turizmi açısından gurur verici.Gerçekten DİDİM de ki arazinize otel yapmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.Geçen kış ki STURTGART Fuarında yatırıma başlayacağınız söylenmişti ve sanırım bu yaz da incelemelerde bulunuldu.DİDİM in çok acil kaliteli otel yatırımına ihtiyacı var ve bu gerçeğin en yakın zamanda görülmesi dileğiyle BARUT Gruba tekrar tebrikler.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.