Barut Grubu yeni markasını piyasaya sürüyor: GOIA

Barut Grubu yeni markasını piyasaya sürüyor: GOIA
Barut Hotels’in Side’de yer alan Barut Sunwing oteli, 2023 kış sezonu boyunca devam edecek olan yatırım ve yenilik çalışmalarının ardından, 2024 sezonuna 5 yıldızlı yeni markası Barut GOIA ile merhaba diyecek.

Barut Grubu 2024 sezonuna yeni markası GOIA ile merhaba diyecek. Latin kökenli Akdeniz dillerinde keyif, eğlence, aniden gelen sevinç durumu anlamlarını taşıyan GOIA, Barut Hotels’in yeni tesisine ilham verdi. Daha dinamik, enerjik ve konforlu olma yönünde hazırlıkları devam eden tesiste kasım ayında yatırım ve yenilik çalışmalarına başlanacak, Barut GOIA Nisan 2024’te misafirlerini ağırlayacak.


300 odalı tesis

300 odalı tesisin öne çıkan özellikleri arasında swim-up ve bahçe sütleri, deniz manzaralı jakuzili süitler, aile odaları gibi dokuz farklı kategoride, 45-85 metrekare arasında değişen geniş odalar göze çarpıyor. En küçük odanın 45 metrekare kullanım alanına sahip olduğu tesiste, penthouse süitler geniş terasları ve konforlu tasarımları ile 85 metrekare alanda hizmet sunacak. Bebekli ailelerin konforu düşünülerek tasarlanan kitchenette’li 24 özel aile odası ise modern ve ergonomik tasarıma sahip olacak. Oda-kahvaltı, yarım pansiyon ve her şey dahil konseptlerinde hizmet sunacak olan otel, misafirlerine ‘‘Konsept Seçme Özgürlüğü’’ tanıyacak.


Tesiste neler olacak?

Side Antik Kenti’ne yürüme mesafesinde yer alan Barut GOIA; kaydıraklı büyük havuzlar, eğlenceli showlar, alışveriş olanakları, spor aktiviteleri, padel tenis sahası, spa&wellness hizmetleri, şık ve modern restoran, bar ve a’la carte’lar, çocuk oyun salonu, toplantı salonları, geniş bahçeler, özel plajında Side’ye özgü kumsal ve daha birçok ayrıcalıkla hizmet sunacak. 

Yeni bir tesis ve yeni bir marka ile hizmet vermeye hazırlanan Barut Hotels, Nisan 2024’ten itibaren yeni oteli Barut GOIA’yı misafirlerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.


Bu Haber 15.09.2023 - 10:04:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.