Barış Yarkadaş: Bakan Ersoy'un otelinde yılbaşı partisi düzenlenecek

Barış Yarkadaş: Bakan Ersoy'un otelinde yılbaşı partisi düzenlenecek
Gazeteci Barış Yarkadaş, 4 gün sokağa çıkma yasağının uygulanacağı dönemde otellerde yılbaşı partisi düzenlenmesine tepki gösterdi.

Koronavirüs nedeniyle 4 gün sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Türkiye'de, otellerin yılbaşı partisi düzenleyeceği haberleri tartışma yarattı.

Gazeteci ve CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş TV 100'de Ahu Özyurt'un sunduğu Sağlı - Sollu programında gündeme getirdiği Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Antalya Belek'te bulunan oteli Maxx Royal Belek Golf Resort'ta yılbaşı partisi düzenleneceği iddiasıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Bakan Ersoy'un otelini aradığını belirten Yarkadaş'ın açıklaması şöyle:

"Perşembe gecesi @tv100'de isyan etmiş ve "Kültür Bakanı Ersoy, pandemiye rağmen otelinde yılbaşı partisi düzenleyecek" demiştim. Oteli aradım, saat 22.00'ye kadar canlı müzik de varmış! O halde milyonlarca insan neden kapanıyor eve? Bu nasıl salgın yönetimi? Sağlıkçılara acıyın!

Sağlık Bakanı @drfahrettinkoca "Bu tür organizasyonlar olmamalı" diyor. Sayın Koca, siz bakansınız ve icra makamındasınız! Bünyenizde çalışan sağlık emekçileri için harekete geçin ve yılbaşı eğlencesi saçmalığına engel olun! Ya da her şeyi serbest bırakın; öleceksek ölelim!''



Bu Haber 21.12.2020 - 08:47:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Keziban kırelli 22.12.2020 - 09:56

    Yalan haber yapmayın oteller konaklayan misafir hariç dışardan kimse almıyor ve yapılan canlı müziklere katılan misafirler kurallara uygun bir şekilde bulunduruluyor güvenlik kontrol altında tutuluyor ve yapılan canlı müzik ise kapalı alanda yapılmıyor açık alan ve kurallara uygun yapılıyor oteller her hafta denetleniyor ve termal kameraları mevcut ortada kurallara uyulmayan bir durum yok boş boş konuşmayın

  • Afyon otellerinde yılbaşı 21.12.2020 - 01:45

    Aynı sekılde afyon sandıklı termal otellerınde de yılbası gecesı etkınlıgı vardır. ve yuzme havuzları da acıkmıs! nerede denetım. parası olan otele gıdecek parası olmayan da evınde olacak ama amcasıyla dayısıyla oturamıcak yasak! ama otelde bınlerce tanımadıgı ınsanla aynı ortamda olacak!

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.