Bakanlık ITB Berlin Fuarı için son başvuru tarihini açıkladı

Bakanlık ITB Berlin Fuarı için son başvuru tarihini açıkladı
7-11 Mart tarihinde Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek ITB Fuarı'na Kültür ve Turizm Bakanlığının standında katılacak işletmelerin, 29 Aralık tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.


Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü tarafından turizm örgütlerine gönderilen bilgilendirme yazısında, 2018 ITB Berlin Fuarı'na Kültür ve Turizm Bakanlığına ait stant içerisinde katılacak işletmelerin 29 Aralık tarihine kadar başvurularını yapmaları gerektiği belirtildi. Başvuru taleplerinin, Berlin Kültür ve Tanıtma Müşavirliğine yapılması gerekiyor.



Bakanlık tarafından gönderilen yazıda, ''7-11 Mart tarihlerinde Almanya'nın Berlin şehinde gerçekleştirilen ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası adlı fuara bakanlığımızca kamu/özel iş birliği içerisinde katılım sağlanacağı malumlarıdır. Bu çerçevede fuara katılmak isteyen sektör kuruluşlarının  Berlin Kültür Müşavirliğine ekteki duyuruda belirtilen tarihe kadar başvuruda buunmaları özellikle yer kapasitesi ve hazırlıkların zamanında yapılması için önem arz etmektedir.'' denildi.



Bu Haber 26.12.2017 - 11:01:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.