Bakanlığın ‘aşılıyım’ filmi için kim ne dedi?

Bakanlığın ‘aşılıyım’ filmi için kim ne dedi?

Kültür ve Turizm Bakanlığının yayınladığı son tanıtım videosu, Türkiye’de siyasetin ve sosyal medyanın gündemine bomba gibi Bakanlık oluşan tepkiler sonrası filmi yayından kaldırırken, henüz resmi bir açıklama da yapmadı.

‘’Tadını çıkar, AŞILIYIM’’

Kültür ve Turizm Bakanlığının yayınladığı yeni tanıtım filmi ülkede büyük tepkilere neden oldu. Turizm çalışanlarının ‘Tadını çıkar, AŞILIYIM’ yazılı maskeler taktığı tanıtım filmi, ülkenin her kesimi tarafından tepkiyle karşılandı. Filmin yayınlanmasının ardından sosyal medyada #Turizmbakanıistifa hashtagi açıldı ve Türkiye gündeminde ilk sıraya kadar yükseldi. Siyaset, sanat, turizm ve ekonomi dünyasından filme sert eleştiriler getirildi. Mizah dergilerine de konu olan film yayından kaldırıldı.

Mevlut Çavuşoğlu’nun açıklaması da tepki çekmişti

Bir süre önce Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile görüşen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da, düzenledikleri ortak basın toplantısında‘’Turistin göreceği herkesi aşılayacağız’’ ifadesini kullanmış, Çavuşoğlu’nun kullandığı bu ifade de sert eleştirileri beraberinde getirmişti.

Filme gelen tepkiler:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Bayramı da milletimize zehir etmeyi başardınız. Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda! Turizm sektörünün bu gelirlere ihtiyacı var. Arada sırada liyakatlı birileriyle çalışsanız çok iyi olurdu."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Pandemide sadece çile ve zorluk çektirdiğiniz bu aziz millete, şimdi de utanmadan bunu yaptınız. Yazıklar olsun."



Bu Haber 14.05.2021 - 23:48:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.