Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'a tepki

Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'a tepki
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Van'da çığ faciasının yaşandığı dönemde Kars'taki eğlence görüntüleriyle gündeme geldi. AKP'li Metiner, ''Utandım, biz bu değiliz'' diyerek tepki gösterdi.

Daha önce bayramda elini öptürüp 100 dolar bayram harçlığı verdiği otel çalışanı fotoğrafıyla gündeme gelen Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, bu sefer de Kars'taki eğlence görüntüleri ile gündeme geldi.

Van'da çığ faciasının yaşandığı dönemde, düzenlediği Kars turu kapsamında ünlü isimlerle eğlence düzenleyen Pervin Ersoy'a, CHP Milletvekili Barış Yarkdaş ve AKP eski milletvekili Mehmet Metiner tepki gösterdi.

Twitter'dan paylaşım yapan Barış Yarkadaş, ''Turizm Bak. M. Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'dan ikinci skandal! Kurban Bayramı'nda yardımcısına 100 dolar verip elini öptüren Pervin Hanım, çığ altında kalan 33 yurttaşımızın cenazeleri bile kalkmamışken, Kars'ta 'vur patlasın çal oynasın' diyerek eğleniyor'' derken, AKP eski milletvekili Mehmet Metiner ise, ''“Tam bir rezalet… Ekrem İmamoğlu’nunkinden bin kat daha utanç verici bir durum… Şiddetle ve hiddetle kınıyorum! Reis’in davasına/partisine darbe vurmak için başka bir şey yapmaya gerek yok… Bakan eşinin bu görüntülerinden utanç duydum.... Biz bu değiliz…. Çok yazık.” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 07.02.2020 - 09:44:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.