Bakan Ersoy TÜRSAB heyeti ile bir araya geldi

Bakan Ersoy TÜRSAB heyeti ile bir araya geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, TÜRSAB heyetini kabul etti.


Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) heyeti ile bir araya gelerek turizm sektörüne ilişkin değerlendirmede bulundu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Ersoy, “Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Firuz B. Bağlıkaya ve TÜRSAB heyetiyle Bakanlığımızda bir araya geldik. Seyahat acentelerimizin görüş ve önerilerini dinledik, sektöre ilişkin değerlendirmelerde bulunduk.” açıklamalarına yer verildi.

Konuyla ilgili TÜRSAB tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

 “Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya ve TÜRSAB Heyeti, 28. dönemde de Kültür ve Turizm Bakanlığına devam eden Sayın Mehmet Nuri Ersoy'a  tebrik ziyareti gerçekleştirdi. 

TÜRSAB Başkan Yardımcıları Davut Günaydın, Hasan Eker ile TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri; Elif Ural, Engin Ceylan, Erol Türk, Mehmet Akyıl, Talip Aldemir, Yıldırım Taş, TÜRSAB Orta Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Cevat Engin Şahin ve TÜRSAB Genel Sekreteri Timur Alp Bayrak'ın katıldığı görüşmede; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Kültür ve Turizm Bakan Danışmanları Neşe Çıldık ve Bedirhan Bayka ile TÜRSAB Eski Dönem Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kalay yer aldı.

Heyetimiz, çalışmaları yakından takip etmesi için Sayın Mehmet Nuri Ersoy'u TÜRSAB'a davet etti. Misafirperverlikleri için Sayın Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür ederiz”



Bu Haber 04.07.2023 - 15:14:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.