Bakan Ersoy sinemada yarım saat reklam izlemek zorunda kaldı

Bakan Ersoy sinemada yarım saat reklam izlemek zorunda kaldı
Yapımcı/oyuncu Yılmaz Erdoğan ve eşi Pervin Ersoy'la birlikte sinemaya giden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un film öncesi yarım saat reklam izlemek zorunda kaldığı belirtildi.

Eşi Pervin Ersoy ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'la birlikte 'Organize İşler - Sazan Sarmalı adlı filmi izlemek için Zorlu AVM'de bulunan Cinemaximum'a giden Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un film öncesi yarım saat reklam izlemek zorunda kaldığı belirtildi.

Habertürk'te yer alan haberde, geçen hafta yürürlüğe giren 5224 sayılı Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılması ile Desteklenmesi Hakkında Kanun'un Ersoy'un film izlediği salonda uygulanmadığı ve film öncesi 30 dakika reklam gösterildiği belirtildi.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Yılmaz Erdoğan ise, ''"Yasanın uygulamaya girdiğini bilmeyen salonlar var. Bizler de tespitleri yapıp yetkililere bilgi veriyoruz. Maalesef ki 30 dakika 40 dakika film öncesi reklam veren sinemalar var hala. Böyle olunca bizim filmlerimiz kurbanı oluyor bu durumun. Bizim bütün amacımız Türk sinemasının geleceğini daha kaliteli hale getirmek. Eğer filmin gösterim saati 20.15 diye yazıyorsa 21.00 da girsin izleyenlerimiz. Gördüğünüz gibi 30 — 40 dakika reklam izledik" dedi.



Bu Haber 05.02.2019 - 13:56:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.