Bakan Ersoy, Abdulselam Arslan’a konuştu

Bakan Ersoy, Abdulselam Arslan’a konuştu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kamera hediye ettiği Abdulselam Arslan isimli çocuğa röportaj verdi. Ersoy röportajda, ‘’Hayatta en iyi, belki de tek bildiğim iş turizm’’ ifadelerini kullandı.


Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Internetten gördükleriyle kendisine karton kamera yapan ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından keşfedilen Van’ın Akköprü ilçesi ilk öğretim okulu öğrencisi Aldulselam Arslan’a gerçek kamera hediye etti.

''Hemen hemen tek bildiğim iş tuizm''

Ersoy’a bakanlık görevine nasıl geldiğini soran Abdulselam Arslan, Ersoy’dan "En iyi bildiğim hatta hemen hemen tek bildiğim iş turizmdi. Sonra Cumhurbaşkanımız, sağ olsunlar, bana bu görevi verdiler. Biz de görevimize layık olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar öğrendiğim her şeyi Bakanlığa aktarıyorum" yanıtını aldı.

''Aklımdan bile geçmiyordu''

Abdulselam Arslan’ın ‘’çocukken hayalinizde bakan olmak var mıydı?’’ şeklindeki sorunusunu ise Ersoy, "Aklımdan bile geçmiyordu. Çocukken siyasete meraklı değildim. Yeni Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile alanında başarılı olan insanlar sektöründeki bakanlıklara atanabiliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da takdir kullanıyor, atamayı yapıyor. Bizim de sektörümüzde Cumhurbaşkanımız tarafından başarılı görüldüğümüz için atamamız yapılmış. Dolayısıyla bakan olduk. Hayalim de var mıydı? Yoktu" diye yanıtladı.



Bu Haber 26.11.2019 - 14:27:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.