Bağlıkaya’dan Ukrayna açıklaması: Açık ara lideriz

Bağlıkaya’dan Ukrayna açıklaması: Açık ara lideriz

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen UITT Fuarın’da stant açan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, istikrarlı bir şekilde büyüyen bu pazardan umutlu.


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜSAB’ın büyük bi stantla katıldığı UITT Fuarı sonrası pazara ilişkin beklentilerini paylaştı.

Geçtiğimiz yıl Ukrayna’dan gelen ziyaretçi sayısının yüzde 7,4 artışla 1,4 milyona ulaştığını belirten Firuz Bağlıkaya, bu yıl da Ukrayna’dan benzer oranda bir artış beklediklerini ifade etti. Türkiye’nin Ukrayna’da en çok turist alan destinasyon olduğuna ve ikinci sıradaki Mısır’ın bu pazardan Türkiye’nin yarısı kadar ziyaretçi aldığına dikkat çeken Bağlıkaya, ‘’Türkiye’nin Ukrayna pazarındaki istikrarlı büyümesi deva ediyor. 3-4 sene önce 1 milyonu hayal ettiğimiz Ukrayna’da şimdi 1,5 milyon ziyaretçiye doğru ilerliyoruz. Ukrayna’dan Türkiye’ye dönük talep suni değil. Hem iki halk arasındaki yakınlık hem de kimlikle seyahat, yanı başımıda lokomotif bir pazarın oluşmasını sağladı.’’ diye konuştu.

UITT1



Bu Haber 28.03.2019 - 15:25:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.